Growth & color drijvend koivoer 5L

SKU
33845
1-3 dagen levertijd
€ 19,95
Gegevens

Growth & color drijvend koivoer 5 liter (2,2 kg).
Growth & Color is een voer dat is samengesteld om Koi’s snel en veilig weer op kleur te brengen.
Het uitgebalanceerde gehalte van Astaxanthine en Capsanthine garandeert een intense kleuring van Koi’s zonder dat de witte schubben verkleuren, wat een contrastrijke tekening oplevert. Astaxanthine is een natuurlijk rode kleurstof die o.a. koi, garnalen en flamingo’s roze tot rood kleurt.
Astaxanthine is chemisch verwant aan caroteen en vitamine A. Astaxanthine is bovendien een sterk antioxidant, met functies vergelijkbaar aan vitamine E en beschermt de vissen tegen de schadelijke invloed van UV licht.
Capsanthine (uit paprika) is een pigment dat eveneens behoort tot de groep van de carotenoïden, maar komt van nature niet voor in het dierenrijk. Capsanthine komt echter veel voor in verscheidene planten en complementeert het Astaxanthine om een meer donkerrode kleur te verkrijgen.
Growth & Color is verder een uitgesproken eiwitrijk voer met hoge gehaltes kwaliteitsvismeel, wat een smakelijk visvoer garandeert met een vlotte vertering. Door het hoge eiwitgehalte is dit kleurvoer ook een uitstekend groeivoer dat u toelaat om jonge koi snel op kleur te krijgen.

Kwaliteitsanalyse:
Ruw eiwit: 47.0%, ruw vet: 6.0%, ruwe celstof: 1.2%, ruwe as: 7.2%, vit A: 22500 IE/kg, vit D3: 3000 IE/kg, vit E: 200 mg/kg, vit C: 300 mg/kg

Meer informatie
Meer informatie
Merk Aquaforte
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Growth & color drijvend koivoer 5L