Kusuri kolor drijvend kleur voer 5kg

SKU
33830
1-3 dagen levertijd
€ 88,00
Gegevens

Kusuri drijvend kleur voer 5kg.
Kusuri kolor versterkt en verbetert de schoonheid en kleur van uw koi. Kusuri kolor 6mm drijvend voer bevat de hoogste kwaliteit eiwitten en ingrediënten om de kleur van uw koi te verbeteren. Kusuri kolor is speciaal samengesteld met paprika en spirulina om de kleur diepte op natuurlijke wijze te stimuleren. Met Wheatgerm, Soya en vismeel kan dit voer met een weiwit percentage van 35% worden gevoerd vanaf 10°C watertemperaturen. Bij watertemperaturen boven 20°C kan dit voer met andere Kusuri voeren worden gemengd om zowel groei als kleur te promoten.

Ingrediënten:
Soyaboonmeel, tarwe, vismeel, zonnebloem zaad extract, maisgluten, paprika, vitaminen en mineraal premixen, raapzaadolie, visolie, spirulina, vocht en kalkbloem.

Basisanalyse:
Eiwit 35%.
Olie 8%.
Ruwe as 7%.
Ruwe vezels 4%.
Calcium 1,6%.
Vocht 8%.

Algemene informatie Kusuri Koi Food.
Kusuri voer heeft een aantal medische voordelen.
Het niet chemische optimum dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert.
Verder voeden Prebiotica de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval.
Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Kusuri
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kusuri kolor drijvend kleur voer 5kg