Kusuri multi season 1,5 kg medium

SKU
33817
1-3 dagen levertijd
€ 41,95
Gegevens

Kusuri multi season 1,5 kg medium.
Drijvend koi voer voor alle seizoenen.
Het voer bevat een zeer geavanceerde samenstelling waarbij geen tarwemeel wodt gebrukt. Koolhydraten uit tarwemeel staan bekend als zeer moeilijk te verteren en hebben weinig voedingswaarde voor Koi. Kusuri-Multiseason formule bevat ook natuurlijke ''Prebiotics'' welke in Japan zijn ontwikkeld, die de darmflora gunstig beïnvloeden en zorgen voor het onderhoud van een gezonde kolonie van belangrijke verteringsbacteriën. Daarnaast worden er, in samenhang met het lage koolhydraatgehalte, nog meer voedingstoffen opgenomen wat voor groei zorgt in alle seizoenen, met het voordeel van aanzienlijk minder afval!
Er wordt ook een Probiotisch effect verkregen in de ingewanden door een efficiënte ontwikkeling van het immuunsysteem van de ingewanden, wat de ontwikkeling van eventuele pathogene bacte'riën helpt te voorkomen. Zoals alle Kusuri Koi voeders bevat Multiseason de beproefde Kusuri Klay, Krill, Garnalen, Kelp, Knofook, Sojabonenmeel, Vismeel, Gist & immuunsysteem versterkers. Kusuri-Multiseason bevat geen eiwitvervangers, rund- of pluimvee, vlees- en botproducten, en is geschikt om te voeren vanaf 10°C watertemperatuur.

Basis analyse:
Ruwe eiwitten 38%, olie 8,5%, vezels 2%, as 9%, vocht 8%.

Algemene informatie Kusuri Koi Food.
Kusuri voer heeft een aantal medische voordelen.
Het niet chemische optimum dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert.
Verder voeden Prebiotica de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval.
Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Kusuri
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kusuri multi season 1,5 kg medium