Kusuri super silk-20 5 kg

SKU
33826
1-3 dagen levertijd
€ 100,00
Gegevens

Kusuri super silk-20 5 kg.
Supersilk-20 is een zeer speciaal recept en bevat 20% zijderups poppen. Zijderupsen zijn door de meest gerenommeerde koi kwekers in Japan erkend als het ultieme ingrediënt voor de verbetering van Koi. Zijderups poppen bevatten unieke eiwitten en zijde olie di Koi en goudvissen kunnen verteren en die een verhogende en verstekende invloed heben op kleur, witte huid pigmentatie, schittering en glans en die de groei en body shape verbeteren. Supersilk-20 is speciaal aangepast voor hte Noord-Europese klimaat. Met een eiwitgehalte van 38% kan het doorgaans het hele seizoen worden gevoerd vanaf 12°C vijverwater temperatuur.

Supersilk is zodanig samengesteld dat het weinig vuil en stikstof oplevert, groei bevordert en kleur versterkt met natuurlijke spirulina. Dit voer is vrij van chemische toevoegingen, vervangende proteïne bronnen en runder/pluimvee vlees- en botproducten. Er zitten ook immuunsysteem verbeterende stoffen in zoals propolis, knoflook, brouwersgist, en optimum, een speciaal immuunsysteem versterkend supplement dat ziektes helpt te voorkomen en de groei van celweefsel bevordert.

Ingrediënten:
20% zijderups poppen, witvismeel, garnalenmeel, krill, sojabonenmeel, wheatgerm, kelp, propolis, kusuri klay, knoflook, visolie, optimum, brouwersgist, vitaminen & mineralen.

Basis Analyse:
Ruwe eiwitten 38%.
Olie 8%.
Vezels 4%.
As 14%.
Vocht 8%.

Algemene informatie Kusuri Koi Food.
Kusuri voer heeft een aantal medische voordelen.
Het niet chemische optimum dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert.
Verder voeden Prebiotica de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval.
Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Kusuri
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kusuri super silk-20 5 kg