Aquaforte Fish Globe 500mm

SKU
33806
1-3 dagen levertijd
€ 425,00
Details

Aquaforte Fish Globe 500mm.
De Fish Globe geeft een uniek beleving als het om genieten van je vijver en vissen gaat. Doordat de vissen als het ware boven de normale waterspiegel uit komen ontstaat er een prachtig schouwspel van het onderwater leven. Door de grote diameter kunnen ook grotere exemplaren van alle kanten worden bekeken. Met behulp van de kleine oogjes is Globe te verankeren, zodat deze niet naar een willekeurige plek drijft.

De Fish Globe combineert het aangename met het nuttige. De voordelen zijn visueel, maar komen ook de gezondheid ten goede. Mocht er aan de onderzijde van uw vis een beschadiging zitten, ziet u dit gelijk wanneer de vis in de Fish Globe zwemt. Op deze manier bent u er snel bij, zodat verdere schade kan worden voorkomen.

Al snel zullen u vissen de Fish Globe herkennen als voederplaats en zullen zich regelmatig laten aanschouwen. Doormiddel van een netje is voer makkelijk in de Globe te krijgen, zodat het boven in komt te hangen en de vissen ernaar toe zwemmen.

Installatie:
U hoeft alleen de ring en Globe op elkaar in het water te leggen en met een water/stofzuiger de lucht in de bol weg te zuigen, wanneer u de bol bijvoorbeeld voor onderhoud eruit wilt halen brengt u lucht in de bol en komt het geheel omhoog drijven. De Globe is eenvoudig te reinigen indien hier vuil aan zit, doordat deze los komt van de drijver.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Aquaforte
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquaforte Fish Globe 500mm