Eco Pondchip rasterbuis

Artikel
31076
1-3 Daagjes levertijd
€ 5,95
Details

Eco Pondchip rasterbuis.
De Eco Pondchip is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van (bewegend bed) filtermedia.
De Eco Pondchip vind zijn oorsprong in de professionele afvalwateringzuivering maar is verder ontwikkeld voor het gebruik in vijvers.
De groene chip heeft een diameter van 20mm en een dikte van 1mm.
Door de unieke structuur van het oppervlak heeft het een specifieke oppervlak voor bacteriën van 3500m²/m³ wat gemiddeld 5 tot 7 keer groter is dan de gebruikelijke bio-ringen in het bewegend bed filtertechniek.

Gebruik:
De Eco Pondchip dient als biologisch filtermedium na de mechanische voorfiltratie. De filterkamer kan tot 60% met Eco Pondchips worden gevuld. De chips kunnen ook ter uitbreiding/versterking van bestaande bewegend bed filters worden toegevoegd. Hierdoor kan biologische filtercapaciteit zonder ombouw worden opgewaardeerd! Eco Pondchips worden in filternetzakken met +/-14 liter geleverd. Deze 14 liter heeft 50m² oppervlakte voor bacteriën, wat onvoldoende is voor een gemiddelde visbezetting in 20m³ vijverwater. Omdat het medium aanvankelijk water afstoot is het raadzaam deze zak eerst een aantal dagen in de vijver/filter te hangen voordat ze in het bewegend bed filter worden toegevoegd.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Divers
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eco Pondchip rasterbuis