Kusuri growth voer 5 kg

SKU
33832
1-3 Daagjes levertijd
€ 64,95
Details

Kusuri growth voer 5kg.
Kusuri growth food bevat de hoogste kwaliteit eiwitten om een snelle groei te bevorderen, zonder het risico op vetafzettingen binnen het lichaam van de vis. Kusuri growth biedt een precieze mix van lipiden en andere vitale voedzame ingrediënten om zowel snelle groei als een goede lichaamsbouw te bevorderen. Voor optimaal resultaat alleen gebruiken boven 20°C vijverwater. Bij voorkeur meerdere keren per dag kleine porties voeren voor maximaal resultaat en behoud van de waterkwaliteit.

Ingrediënten:
Vismeel, soja, tarwe, tarwegluten, visolie, monocalcium fosfaat, fosfor, calcium, lysine, methionine, vitamine A, vitamine D3, vitamine E, vitamine C, koper, conserveringsmiddel E280, antioxidant.

Basisanalyse:
Eiwit 45%.
Vet 12%.
Ruwe as 9.5%.
Calcium 1.8%.
Vezels 1.5%.

Algemene informatie Kusuri Koi Food.
Kusuri voer heeft een aantal medische voordelen.
Het niet chemische optimum dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert.
Verder voeden Prebiotica de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval.
Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Kusuri
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kusuri growth voer 5 kg