Wheatgerm drijvend koivoer lage temp. 15kg

SKU
33844
1-3 Daagjes levertijd
Speciale Price € 62,96 Normale Price € 69,95
Details

Wheatgerm drijvend koivoer lage temp. 15kg.
Onze koi- en siervisvoeders zijn in hoofdzaak ontworpen om nutritioneel het allerbeste te kunnen bieden aan o.a. koi. Er is voornamelijk aandacht besteeds aan een veel hogere dosering van de vitamines. Zowel vitamine C als E hebben een belangrijke functie in het activeren van het immuunsysteem. Vitamine E speelt bovendien ook een belangrijke rol in de voortplantingscyclus van vissen en fungeert ook als anti-oxidant. Naast de vitaminen werd ook het eiwit- en energiegehalte opgetrokken.

Tal van Japanse koi-kwekers raden aan om karperachtige in de winter een dieet gebaseerd op tarwekiemen voor te schotelen. Karpervoeders op basis van tarwekiemen zijn ideaal gebleken om 's winters te voorzien in de nodige energie op te nemen om de noodzakelijke lichaamsfuncties te onderhouden. Tarwekiemen zijn bovendien rijk aan vitamine E waardoor de vetten in de korrel minder snel ranzig worden. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk de hele winter door bewaard worden zonder kans op bederf. Onze Wheat-Germ korrel bevat 10% tarwekiemen.

Kwaliteitsanalyse:
Ruw eiwit: 37.0%, ruw vet: 6.0%, ruwe celstof: 2.5%, ruwe as: 8.0%, vit A: 22500 IE/kg, vit D3: 3000 IE/kg, vet E: 200mg/kg, vit C: 300 mg/kg.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Aquaforte
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wheatgerm drijvend koivoer lage temp. 15kg