Sol+Guard afdekking 834 x 363 rechthoekig

Artikel
39237
Nog slechts 1 stuk(s) leverbaar. OP = OP
€ 850,00
Details

Sol+Guard afdekking 834 x 363 rechthoekig.
Uniek aan de Sol+Guard is de dubble laag, die gevormd wordt door een doorschijnende bovenkant in combinatie met een getinte, doorlatende onderkant met als resultaat:

Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met 5 graden of meer doen stijgen. Tevens vermindert deze afdekking het verdampen van het water met 90 procent. Hiermee bespaart u mogelijk honderden euro’s op onderhoud, chemische- en verwarmingkosten.

Deze noppenfolieafdekking wordt op het wateroppervlak geplaatst met de noppen naar beneden en met het gladde gedeelte naar boven. De afdekking dient verwijdert te worden bij een langdurige watertemperatuur van 30 graden of hoger en bij een chloorschokbehandeling.

Het is noodzakelijk om deze noppenafdekking als het niet in het water ligt te beschermen met een ondoorzichtige beschermhoes. Let op, deze moet wel een lichte kleur hebben (bij voorkeur wit). Doet u dit niet dan verkort dit de levensduur van de afdekking aanzienlijk. Of u moet de afdekking in de schaduw (of schuur) leggen; dat kan ook natuurlijk.

Eigenschappen:

  • 500 micron dikte.
  • De temperatuur van uw zwembad kan met 8 graden stijgen.
  • U kunt uw zwembadseizoen met 2 maanden verlengen.
  • De waterverdamping vermindert met 98%.
  • Het chemicalienverbruik daalt met 30%.
  • Het energieverbruik halveert.
  • Het zwembad wordt minder vervuild.

Let op: Deze afdekking is in de maat 834 x 363 rechthoekig met de volgende opties: omzoming, linten en 3-armig trektouw.

 

Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sol+Guard afdekking 834 x 363 rechthoekig