Schrobspons

Artikel
2833
✓ Op voorraad
€ 4,00
Details

Schrobsponzen bij De Zwembadspecialist

Bent u op zoek naar een schrobspons? Het kan zijn dat u deze gewoon een schuurspons noemt. Maar hoe dan ook: zwembaden horen goed schoon te zijn. Een onhygiënisch zwembad ziet er niet alleen onappetijtelijk en duister uit, het is ook nog eens ongezond. In een zwembad dat niet regelmatig wordt schoongemaakt gaan tal van bacteriën ophopen, en dat is natuurlijk funest voor de gezondheid uzelf, maar ook voor die van vrienden en familieleden. Met een degelijke schrobspons wordt een zwembad goed schoon. Neem even de tijd, zorg voor degelijk schoonmaakmiddel en schrobben maar. Met een schrobspons is het mogelijk om tevens alle hoekjes, randjes, deukjes en gaatjes schoon te maken. Dus wilt u een schrobspons aanschaffen? Kijk dan snel verder in onze webshop.

 

Schrobsponzen en meer bij De Zwembadspecialist

In het assortiment van De Zwembadspecialist vindt u tal van producten waarmee uw zwembad brandschoon kan worden gepoetst, waaronder dus schrobsponzen. Veel mensen noemen schrobsponzen ook wel schuursponzen, maar er is een wezenlijk verschil. Een schuurspons is namelijk grover dan een schrobspons. Daarnaast wordt een reguliere schuurspons gebruikt voor veel meer dan zwembaden schoonmaken: grote kans dat u ook de afwas doet met een schuurspons. Een schrobspons is delicater dan een schuurspons. Want: dat is nodig bij zwembaden, zeker opblaasbare en plastic zwembaden. Deze zijn niet altijd bestand tegen het ruwe oppervlakte van een schuurspons. Neem daarom het zekere voor het onzekere; schaf een betaalbare schrobspons aan! Op zoek naar andere reinigingsmethodes? In ons assortiment vindt u ook tal van bodemzuigers, zwembadrobots, zwembadpompen en meer.

 

Op zoek naar professioneel advies?

Of u nu zoekt naar een schrobspons of een ander zwembadgerelateerd product, bij De Zwembadspecialist zit u goed. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde zwembadmonteurs die werkelijk iedere vraag kunnen beantwoorden: eenvoudige, maar ook lastige. We hebben een ruim assortiment in zwembadbenodigdheden; van complete baden tot speciale onderdelen. Hulp nodig? U kunt bellen, het contactformulier invullen óf langskomen. Wij hebben een fysieke winkel in Roosendaal, waar we u graag zien verschijnen!

Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schrobspons