Badu Jet Primavera voormontageset

Artikel
14186
3-4 Weekjes levertijd
€ 695,00
Details

Badu Jet Primavera voormontageset.
Dit is de voormontageset voor de jetstream Badu Jet Primavera.
De Badu Jet Primavera is een uitdaging voor de meest sportieve zwembadeigenaar. De krachtige unit, met twee jets, biedt een volumestroom die geregeld en perfect aangepast kan worden aan uw persoonlijke behoeften.

De wellness-opties, massage en bubbelbad evenals de LED-sfeerverlichting brengen u ontspanning.
De frontplaat en de handgrepen zijn gemaakt van RVS. Alle onderdelen die gebruikt zijn bestaan uit corrosievrij kunststof.
Geoptimaliseerd zuiggedrag en verminderde zuigsnelheid sluiten bijna elke kans op riscio's uit.

Liever niet zelf installeren ?
Deze jetstreams zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Mocht u de jetstream liever door ons geinstalleerd hebben en niet alleen maar online kopen in onze webshop dan is dat geen probleem want wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Speck
Vragen over dit product
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Badu Jet Primavera voormontageset