Badu Jet Primavera luxe afbouwset met pomp 230 Volt

Artikel
14193
Levertijd onbekend / op aanvraag
Momenteel niet leverbaar
Details

Badu Jet Primavera luxe afbouwset met pomp 230 Volt multikleuren
De Badu Jet Primavera, de opvolger van de Badu Jet Super Sport, is een uitdaging voor de meest sportieve zwembadeigenaar. De krachtige unit, met twee jets, biedt een volumestroom die geregeld en perfect aangepast kan worden aan uw persoonlijke behoeften.

De wellness-opties, massage en bubbelbad evenals de LED-sfeerverlichting brengen u ontspanning. De frontplaat en de handgrepen zijn gemaakt van corrosiebestendig RVS. Alle onderdelen die gebruikt zijn in de bouw van het systeem bestaan uit corrosievrij kunststof.
Het geïntegreerde LED-licht, wit of multicolour, verlicht het zwembad. De verschillende lichtsferen kunnen eenvoudig worden bediend via de aan/uit lichtschakelaar. Geoptimaliseerd zuiggedrag en verminderde zuigsnelheid sluiten bijna elke kans op risico’s uit. De Badu Jet Primavera voldoet op deze wijze aan alle geldende veiligheidsvoorschriften.

Eigenschappen:

  • De geintegreerde handrail en cover van de BADUJET Primavera zijn gemaakt van RVS
  • Bij de BADUJET Primavera deluxe zijn zelfs de controleknoppen en de nozzles ook van RVS
  • Capaciteit: 21 ltr/sec. = 75 kuub/uur, traploos instelbaar
  • De voormontageset kunt u ook vinden op de website

Liever niet zelf installeren ?
Deze jetstreams zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Mocht u de jetstream liever door ons geinstalleerd hebben en niet alleen maar online kopen in onze webshop dan is dat geen probleem want wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Speck
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Badu Jet Primavera luxe afbouwset met pomp 230 Volt