Inbouw jetstream New Contra 3T

SKU
14183
Gegevens

Inbouw jetstream New Contra 3T.
De New Contra is een prijsgunstig alternatief voor een inbouw tegenstroominstallatie. De New Contra heeft een krachtige pomp die met PVC leidingen met een kunststof inbouw nozzlehuis verbonden wordt.

Eigenschappen:

  • Deze jetstream heeft 1 grote verstelbare straalnozzle met regelbare druk
  • Instelbare luchttoevoer en een pneumatische aan/uit schakeling vanuit het bad
  • Pomp: 2,2 kW 400 Volt
  • Capaciteit: 17 liter per seconde

Liever niet zelf installeren ?
Deze jetstreams zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Mocht u de jetstream liever door ons geinstalleerd hebben en niet alleen maar online kopen in onze webshop dan is dat geen probleem want wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Divers
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Inbouw jetstream New Contra 3T