Palintest Pooltest 3

SKU
12853
1-3 dagen levertijd
€ 550,01
Gegevens

Palintest Pooltest 3.
Met een digitale fotometer meet u op een elektronische wijze op een snelle manier de desbetreffende waarde uit van het zwembadwater.
De werking is met testtabletten.

De Palintest Pooltest 3 is een waterdichte fotometer en meet de belangrijkste parameters van het zwembadwater.
Deze fotometer is accuraat en gemakkelijk in het gebruik en ideaal voor de dagelijkse metingen in het water in zwembaden.

Deze fotometer meet conform de Palintest DPD standaard en maakt gebruikt van een optisch systeem met dubbele LED lichtbron, nauwkeurige filters en fotodetectoren. De Pooltest 3 fotometer meet 3 paramaters en meet:

  • Vrij chloor
  • Gebonden chloor
  • pH waarde
  • Cyaanzuur


De fotometer is gemakkelijk in het gebruik en heeft slechts 4 knoppen en de waarden zijn gemakkelijk af te lezen op het LCD-scherm.
Deze fotometer is uitgevoerd met een automatische nulstandherkenning en heeft een geheugen voor de laatste 10 meetwaarden.

Deze fotometer is ook waterdicht (IP-67) en is daarom ideaal voor gebruik door het zwembad personeel voor de dagelijkse watermetingen.

Wordt compleet geleverd met kunststof koffer voorzien van 100 stuks tabletten (DPD1, DPD3, Fenolred, cyaanzuur), 4 cuvetten, 4 roerstaafjes, schoonmaakborsteltje, batterijen en Nederlandstalige handleiding.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Palintest
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Palintest Pooltest 3