Inver-X Horizontaal 18 kW

Artikel
40606
1-5 Daagjes levertijd
€ 4.400,00
Details

Inver-X Horizontaal 18 kW - 230V

De INVER X is zonder twijfel de meest revolutionaire warmtepomp van de afgelopen jaren.

INVER X combineert een stille werking met krachtige turboprestaties. De gepatenteerde Turbo Silence Tech®️ regeling zorgt voor een perfecte balans tussen de invertercompressorregeling en warmte-uitwisselingstechnologie. Het resultaat? Zwembad sneller opgewarmd, lager energieverbruik en een superstille werking. Kortom, alles waar intelligente zwembadtechnologie om draait.
De Turbo Modus biedt 20% extra capaciteit op elk gewenst moment.
Dankzij de geïntegreerde softstart is het stroomverbruik ook een stuk lager bij het opstarten. Daarnaast zorgen de gepatenteerde honingraat roosters aan de buitenkant ervoor dat de warmtepomp zeer stil is door een unieke airflow.

De warmtepomp beschikt ook over een fraai en intelligent touchscreen display, waarbij u de actuele status goed kunt aflezen. En om het nog makkelijker te maken beschikt deze warmtepomp over een ingebouwde Wifi-module en slimme gebruikersapp, waardoor je alles op afstand kunt aflezen.

Kenmerken:
- Compleet controlesysteem
- Booster modus: De warmtepomp draait op 120% van de capaciteit om de opwarming te versnellen
- Smart modus: De warmtepomp werkt op een variabele capaciteit van 20 tot 100%, afhankelijk van de actuele         watertemperatuur.
- Stille modus: De warmtepomp zoekt de meest rendabele capaciteit van 20 tot 80%, met de juiste balans tussen     geluid en efficiëntie.

Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Inver-X Horizontaal 18 kW