Duratech Hot Splash

Artikel
20281
1-2 Weekjes levertijd
€ 549,00
Details

Warmtepomp Duratech Hot Splash
De trendsetter van het moment. Geen lastige aansluitingen meer, maar gewoon een stekker en een in- en uitgang voor je leidingen. De Duratech Hot Splash is een ideale warmtepomp voor opzetzwembaden (zoals Intex). Deze zorgt voor heerlijk warm water wanneer jij dat wilt. Dus ook als de zon niet schijnt die ene dag in de zomer. En juist dankzij het kleine formaat is een zwembadpomp met een doorstroming van minimaal 3m³ per uur al voldoende om de verwarmingscapaciteit van de Hot Splash te kunnen garanderen.

Capaciteit en verbuik Duratech Hot Splash
De Hot Splash warmtepomp is geschikt voor zwembaden tot 10-12m³.
Let op: minimale doorstroming van 3m³/uur is benodigd.

Voorbeeld:
Je kunt de Hot Splash nog gebruiken bij een rechthoekig zwembad van 5m x 2m x 1,20m of een rond zwembad van 3,2m x 1,20m. Daarmee is de Hot Splash geschikt voor heel veel opzetzwembaden. De Hot Splash vraagt ongeveer 560 watt aan energie. Bij een gebruik van 4 uur per dag, zijn de verwarmingskosten dan ongeveer €0,45 per dag.

Gebruik en installatie Duratech Hot Splash
De Hot Splash plaats je op een plek waarbij hij minimaal 30cm vrij staat van ieder opbject. Dit mag gewoon in het gras of de tegels zijn, zolang hij maar vlak staat. Met de bijgeleverde slangtules van 32mm sluit je vervolgens de Hot Splash aan op je filterinstallatie. Een warmtepomp plaats je altijd als laatste in de lijn, dus vlak voordat het water weer teruggaat naar het zwembad. Installeer tenslotte de Hot Splash via de digitale display. Gebruik hiervoor de duidelijke Nederlandse handleiding.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Duratech
Max. zwembadinhoud (m³) 12
Aanbevolen zwembad inhoud (m³) 8
Type warmtepomp Traditioneel
Spanning/Voltage 230/240V
COP 5
Verbruik per uur (kW) 0,56
Verwarmingscapaciteit bij 15°C 3
Verwarmingscapaciteit bij 26°C 3
Max. werkingstemperatuur 43 Celcius
Wifimodule Nee
Geleverd met winterhoes Nee
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duratech Hot Splash