Combilux met pH electrode

Artikel
11952
4-7 Daagjes levertijd
€ 595,00
Details

Met deze automatische ph-regalaar is het gedoe met pH-minus of pH-plus verleden tijd. De pH-waarde zal hiermee automatische op peil worden gehouden.

Wat is de EPS Combilux?

De EPS Combilux is een automatische regeling die wordt ingezet als automatische pH-regeling. Met de EPS Combilux kunt u de pH-waarde zeer eenvoudig volledig geautomatiseerd op peil houden. Deze kan zowel worden ingezet als ph-verlager als ph-verhoger.

Deze automatische ph-regelaar van EPS is eenvoudig te kalibreren met de meegeleverde buffervloeistoffen. Tijdens de calibratie worden de waarden weergegeven op het display waarna ze eenvoudig bij te stellen zijn. Gemakkelijker dan dit kan niet.

Uitstekende beveiliging

De software van de EPS Combilux is uitstekend. Zo is deze automatische ph-dosering voorzien van de meest uitgebreide alarm- en veiligheidsvoorzieningen tegen overdosering.

Aan te sluiten op de zwembadpomp

Uniek aan deze automatische ph-dosering is de connectie met de zwembadpomp. Deze ph-regeling is namelijk voorzien van een extra kabel welke kan worden aangesloten op de filterpomp. Zo weet de regeling precies wanneer de pomp draait, en wanneer niet. Hierop wordt het programma op aangepast.

Eenvoudige bediening

De bediening van de EPS Combilux is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot veel andere apparaten, wordt de EPS Combilux automatische pH-regeling geleverd met Nederlandse Software. Het aflezen en instellen is dus erg eenvoudig. Ook de meegeleverde installatie- en instructiehandleiding worden in het Nederlands geleverd.

Meer informatie
Meer informatie
Merk EPS
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Product downloads
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Combilux met pH electrode