Betaalmethoden

U betaald bij ons altijd op een veilige, vertrouwde manier.
U heeft de volgende keuzes:

iDEAL.
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.
Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

MisterCash.
MisterCash is een vergelijkbaar systeem als iDEAL, enkel voor de Belgische klanten.

MASTERCARD.
Met de MasterCard creditcard kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Allen al in Nederland kunt u op ruim 90.000 plaatsen terecht. Het is een van de meest veilige manieren van betalen.
Ook bij ons mag deze optie dus niet ontbreken ;-)
U betaald met uw MASTERCARD via een beveiligde verbinding (SSL).

VISA.
Iedereen kent het merk Visa. Ongeveer een kwart miljard Europeanen heeft immers een Visa kaart. Een kaart die net als bij MASTERCARD bij duizenden acceptatiepunten en geldautomaten kan worden gebruikt.
Ook deze manier is een zeer veilige manier van betalen.
U betaald met uw VISA via een beveiligde verbinding (SSL).

Overboeking.
De overboeking is een betaalmethode die geheel offline plaatsvindt. Door de relatief lange doorlooptijd van de overboeking en de grote kans op fouten, is de overboeking geen uitermate geschikte betaalmethode voor het internet. De overboeking wordt toch nog relatief veel gebruikt op het Internet, dit komt voornamelijk doordat het bij consumenten een bekende en vertrouwde methode is. Om die reden hebben wij dit ook voor u mogelijk gemaakt.
Houdt u er wel rekening mee dat u niet te lang moet wachten tot u uw overboeking aan ons verricht. Uw bestelling wordt namelijk niet gereserveerd dus als u te lang wacht is de kans aanwezig dat uw product al aan iemand anders verkocht is.

Betalen op rekening.
Dit is een optie welke enkel voor bedrijven mogelijk is.
Informeer hiervoor naar de mogelijkheden of wij voor u een account "op rekening" kunnen openen.

AfterPay.
AfterPay is de meest nieuwe manier van betalen.
Met AfterPay betaal je achteraf, 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt. Zo betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra je bestelling geleverd is, ontvang je van AfterPay een betaaloverzicht via e-mail. Het openstaande bedrag kun je direct met de betaalknop overmaken.

Betaal je voor het eerst met AfterPay? Dan kun je tot € 500,- bestellen. Heb je al vaker met AfterPay betaald? Dan kun je tot iets meer bestellen. Neem contact op met Klantenservice als je orderbedrag hoger is dan de hier genoemde bedragen. Er wordt dan gezocht naar een passende oplossing. AfterPay controleert altijd je gegevens. Mocht je betaling onverhoopt niet goedgekeurd worden, dan kun je je bestelling altijd met een andere betaalmethode betalen.

Voor vragen over AfterPay betalingen kun je ook kijken op de Klantenservice pagina van AfterPay.