Zwembad verlichting

Met zwembad verlichting van de Zwembadspecialist krijgt uw zwembad extra sfeer in de avond. Voor alle type zwembaden hebben wij verlichting. Bent u bezig met een nieuw inbouw zwembad? Of bent u uw zwembad aan het renoveren? Dan raden wij u aan om eens naar de Spectravision zwembad verlichting te kijken. Dit type verlichting heeft zeer uitgebreide mogelijkheden en de lampen zijn allemaal LED lampen. Niet alleen voor inbouwzwembaden hebben wij verlichting. Ook hebben wij diverse LED lampen voor Intex zwembaden en andere opbouw baden. Deze lampen zijn makkelijk aan te brengen of drijven zelfs op het water. Mocht u vragen hebben over verlichting voor het zwembad, neem dan gerust contact met ons op.

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar.

Zwembad-verlichting kopen

De meeste lampen voor zwembad verlichting zijn 300 Watt en gebruiken 12 Volt. Dit is vanwege veiligheids redenen. Dit heeft tot gevolg dat er altijd een transformator nodig is om de netspanning van 230 Volt te ‘transformeren’ naar de 12 Volt van de zwembad verlichting.
De verlichting dient tevens altijd op de aardlekschakelaar aangesloten te worden.

Waarom zwembad LED verlichting kiezen?

Vanzelfsprekend heeft de LED verlichting voor het zwembad de traditionele verlichting van de troon gestoten als het gaat om aantal gebruikers. De oneindige kleur mogelijkheden en de lagere energie kosten zijn de hoofdredenen dat er bijna altijd voor LED verlichting gekozen wordt. Wij raden dan ook altijd onze klanten te gaan voor LED. Ook bij baden die al ingebouwd zijn is het geen probleem om van traditionele verlichting over te gaan op LED.

Onderwaterverlichting voor uw zwembad

Onderwaterverlichting is in drie materialen te verkrijgbaar: Kunststof (ABS), Roestvrijstaal (RVS) en Brons. De keuze van materiaal is een kwestie van smaak en de stijl van uw zwembad. De verschillende materialen hebben alle hun voor- en nadelen. Gezegd moet worden dat kunststof zwembad verlichting de meest gebruikte en dus ook verkochte materiaal soort is.

Verder moet u bij het uitzoeken van de zwembad verlichting onderscheid maken tussen zwembad verlichting die te gebruiken zijn in betonbaden en verlichting die te gebruiken is in foliebaden. Het verschil hierin zit namelijk in de manier van installatie. Zo heb je bij folie baden bijv. een folieflens nodig om een lamp te monteren. Dit is bij een betonbad dan weer niet nodig.

Onze beloftes
  • Deskundig advies van onze gespecialiseerde zwembadmonteurs.
  • Ruim assortiment van compleet zwembad tot obscure reserveonderdelen.
  • Tevredenheidsgarantie we zoeken samen naar de beste oplossing.