Handrails

Bent u op zoek naar handrails voor uw zwembad? Dan zit u bij De Zwembadspecialist meer dan goed. Als specialist in zwembaden en zwembadonderdelen hebben wij tal van producten die ervoor zorgen dat uw zwembad veiliger wordt. Een product dat essentieel is om uw zwembad veiliger te maken zijn handrails. Een zwembadhandrails kan overal in uw zwembad worden bevestigd, het onderdeel zorgt namelijk voor veiligheid op twee manieren. Allereerst natuurlijk bij het in- en uitstappen van het bad. Daarnaast helpt het ook bij regulier gebruik van het zwembad: als u zich even wilt vasthouden tijdens het zwemmen, bijvoorbeeld door vermoeidheid. Dus wilt u handrails aanschaffen? Kijk dan snel verder in onze webshop.

per pagina

15 producten

per pagina

15 producten

Handrails bij De Zwembadspecialist

Een handrails vergroot de veiligheid van uw zwembad. Doordat de handrails dient als extra grip, zoals een trapleuning dat doet bij een trap, kunt u veiliger uit uw bad stappen. Leuningen worden over het algemeen aan de wand van het zwembad bevestigd en zijn gemaakt van RVS. Let op, dat als u een zoutwater zwembad heeft, dat u dan een handrails van AISI-316 roest vrij staal kwaliteit neemt. Dit om de levensduur van de rails te bevorderen. In ons assortiment vindt u een brede selectie aan handrails: zo is er voor ieder zwembad en voor elk gebruik wel een geschikte handrails. Daarnaast vindt u ook een flensset voor foliebaden in ons assortiment aan handrails.

 

Op zoek naar professioneel advies?

Of u nu zoekt naar een handrails of een ander zwembad gerelateerd product, bij De Zwembadspecialist zit u goed. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde zwembadmonteurs die werkelijk iedere vraag kunnen beantwoorden: eenvoudige, maar ook lastige. We hebben een ruim assortiment in zwembadbenodigdheden; van complete baden tot speciale onderdelen. Hulp nodig? U kunt bellen, het contactformulier invullen óf langskomen. Wij hebben een fysieke winkel in Roosendaal, waar we u graag zien verschijnen.