Klantenreviews

9.1 – uit 657 reviews
91% van onze klanten raadt ons aan
goed contact en correcte levering.

Helaas was het product niet op voorraad.. Bij navraag goede communicatie over vertraagde levering en correcte levering

Ik raad deze winkel aan
Deskundig en geïnteresseerde service om mijn technisch probleem op te lossen.

Het duurde even voordat ik antwoord kreeg maar daarna na volle tevredenheid kunnen communiceren. Jeroen heeft daarna razendsnel de juiste spullen opgestuurd.

Ik raad deze winkel aan
Fantastisch hoe dat zaken worden opgelost.

De EPS van onze installatie functioneerde niet meer. In de zaak bleek de EPS jammer genoeg buiten de garantie te zijn. Hele vriendelijke medewerkers stonden mij te woord en al snel werd mij verteld dat ze het voor mij gingen oplossen/ regelen. Immers een goed bedrijf probeert een oplossing te vinden voor haar klanten. Kortom; twee weken later kon ik de EPS ophalen zonder hiervoor kosten in rekening te worden gebracht. Ik was blij verrast dat zulke fantastische bedrijven met meedenkende en probleemoplossende medewerkers het verschil kunnen maken.

Ik raad deze winkel aan
Met wat geduld is het probleem opgelost.

De EcoSalt3 werkte plots niet meer. Het heeft wat geduurd maar alles onder garantie gemaakt.

Ik raad deze winkel aan
Heel goede service en correct en eerlijk advies!

Heel goede ervaring. Goede service en hulp door mensen met kennis.

Ik raad deze winkel aan
Uiterst behulpzaam

Als (nog-niet) relatie had ik een vraag over een oprolzwengel voor ons zwembadzeil. Hoewel het probleem uiteindelijk niet door DeZwembadspecialist verholpen kon worden ben ik uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door Dagmar. Dus nu zoek ik tevreden verder naar een oplossing voor mijn vraag en weet in de toekomst dit bedrijf zeker weer te vinden.

Ik raad deze winkel aan
Goede snelle oplossing

Hadden vorig jaar een ECO 3.1kW warmtepomp gekocht en gaf een aantal weken geleden error code E1. Na diverse metingen bleek de regelunit defect te zijn en heb ik contact opgenomen met APP. Bevindingen uitgelegd en APP heeft, gezien de afstand Steenwijk - Roosendaal, mij een nieuwe regelunit toegestuurd. Geen moeilijk gedoe met opsturen (pomp is vrij zwaar) of langskomen. Pomp werkt weer naar behoren. Goede service en meegedacht.

Ik raad deze winkel aan
Al ruim 3 jaar mijn zwembadspecialist

En al ruim 3 jaar erg tevreden met de service en persoonlijke benadering.

Ik raad deze winkel aan
Slecht

Op de site staat levering 3 werkdagen maar levering pas na 3 weken Slecht geregeld zal hier dan ook niets meer bestellen

Ik raad deze winkel niet aan
Top

snelle reactie en goede service

Ik raad deze winkel aan
uiterste inspanning werd geleverd in moeilijke omstandigheden

na een paar tegenvallers bij een gedateerde installatie werd toch een voorlopige oplossing gevonden op een vrijdagavond bij 33 ° in een moeilijke werkruimte. De monteurs bleven dienstbaar. Het zwembad kon functioneren in een uitzonderlijk warm weekend.

Ik raad deze winkel aan
Goede service van Jeroen

Goede service van Jeroen

Ik raad deze winkel aan
Gewoon goed

Vanwege drukte soms een beetje geduld hebben, maar verder is alles gewoon super.

Ik raad deze winkel aan
Goed en snel geholpen

Hele vriendelijke mensen die de tijd nemen voor je. We zijn super blij met ons zwembad en nogmaals bedankt voor de goede en fijne service!

Ik raad deze winkel aan
Ook de aftersales is geweldig.

Ik had een probleem met de UV-lamp. Daarop zit 2 jaar garantie. Er werd door de leverancier goed onderzoek gedaan naar de schuldvraag, maar door het doorpakken van De Zwembadspecialist kreeg ik mijn aankoop volledig vergoed!

Ik raad deze winkel aan
Top ondersteuning

Top ondersteuning bij vragen

Ik raad deze winkel aan
Snelle en goede service

Top werk van monteur. Nog mooier was geweest als de volledige elektrische aansluiting door APP uitgevoerd zou zijn. Nu moest er een extra electricien komen.

Ik raad deze winkel aan
APP gevraagd, verhelpen storing geslaagd.

Bij het opstarten van het zwembad na de winter periode, bleek de warmtepomp niet meer te functioneren. Doordat deze pomp uit de handel was genomen en er hiervoor geen service meer voorhanden zou zijn, werd mij geadviseerd een nieuwe aan te schaffen. Via, via is APP voor deze storing aan mij aanbevolen. Terplaatse werd de storing vlot verholpen en kon de pomp weer in bedrijf worden gesteld. Opvallend was hoeveel lol de monteurs in hun werk hadden. De klus werd snel, efficiënt en vakbekwaam geklaard.

Ik raad deze winkel aan
Geweldig

Lek in de leiding. Deskundig en zeer behulpzaam aan de telefoon. Foto’s van de situatie gemaild. Grootte van het lek is juist ingeschat (Adhv kubus waterverlies). Deskundig oordeel en een supergoed advies: een fles lekafdichter besteld via de website. Ongelofelijk maar waar: het lek is gedicht zonder het terras te hoeven openhakken! Hier ben ik heel blij mee. Ik ben een zeer tevreden klant.

Ik raad deze winkel aan
Fantastisch

Heel tevreden.

Ik raad deze winkel aan
pakje niet ontvangen!

pakje niet ontvangen, ondanks dat uw website + Bpost het omgekeerde beweert!

Ik raad deze winkel niet aan
Snel en servicegericht

Gaf deskundig advies voor type paneeltje. Werd zeer snel geleverd maar na montage bleken enkele '7-segment-display-streepjes' niet te werken (fabrieksfout); er werd gelijk een nieuwe opgestuurd waardoor de warmtepomp (waar het bedieningspaneeltje op zat) maar heel kort niet kon functioneren.

Ik raad deze winkel aan
Perfecte service

Perfecte service

Ik raad deze winkel aan
top geregeld

snelle levering en heel netjes behandeld producten zien er goed uit

Ik raad deze winkel aan
Zeer te vreden snelle levering

Zeer goed geholpen via de chat, juiste maten opgemeten en via de chat doorgekregen daarna direckt besteld en snel geleverd,vb voor nog vele firma's

Ik raad deze winkel aan
Deskundig en vriendelijk personeel

Ik was op zoek naar wat onderdelen en ondanks dat ik ze op internet niet kon vinden bleek dat de firma deze gelukkig wel in het programma had! Na wat mailen over en weer heb ik de juiste artikelen kunnen bestellen, levering al de dag erna. Dat noem ik nog een goede service. Kortom zeker een firma waar ik in de toekomst wederom spullen zal bestellen.

Ik raad deze winkel aan
APP levert vriendelijk, deskundig en professioneel werk

Ik heb vorig jaar een compleet zwembad gebouwd en op basis van eerdere ervaringen in het verleden met APP heb ik ervoor gekozen om alle materialen bij hen aan te schaffen. Met name veel hulp en goed advies van Jeroen Konings gehad. Mijn plannen goed doorgenomen met hem en de juiste apparatuur en bouwmaterialen en aansluitmaterialen aangeschaft. Een mooi voorbeeld van eerlijk en goed advies betrof de aansturing van de pomp. Je kunt dit heel ingewikkeld maken met een relaiskast en de pomp laten aansturen door de Oxilife hydrolyse computer, maar Jeroen maakte het allemaal veel eenvoudiger (en dus ook goedkoper! niet eens in zijn belang) door een simpele oplossing met een klokschakelaar voor te stellen. Achteraf ben ik daar heel blij mee, want dat werkt makkelijk en eenvoudig. Ik heb van tevoren veel materialen en prijzen vergeleken op internet en ook nog elders offertes opgevraagd. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij APP erg goed! Tijdens de bouw regelmatig contact gehad met Jeroen en indien nodig in overleg met hem wat bijgestuurd in de uitvoering. Ook toen er iets niet voorradig was, werd ik erg goed geholpen aan een alternatief waarmee ik heel tevreden was. Al met al een zwembad zaak die ik van harte kan aanbevelen.

Ik raad deze winkel aan
Wat een geweldige service.

Ik heb bij APP de afdekking besteld voor mijn zelf gebouwde zwembad, omdat ik niet eerder een zwembad had gebouwd had ik wel behoorlijk wat vragen en wilde het graag in 1 keer goed doen. Jeroen Konings van APP heeft mij gedurende mijn bouwproject, welke toch bijna 6 maanden heeft geduurd op diverse gebieden ondersteuning en adviezen gegeven m.b.t zaken als inbouw van de lamel afdekking en het lassen van de liner welke ik ook zelf heb aangebracht. Dus mocht iemand een zwembadbouwer zoeken die ook buiten kantooruren met je meedenkt, dan is APP de juiste partij en met name Jeroen. Topper!!!!

Ik raad deze winkel aan
onjuiste levertijd

Als er 2-3 werkdagen als levering staat en het is er na 1 week nog niet, dan doe je aan overpromising. Het is voor een zwembad in het buitenland waar we zondag naartoe vliegen... Het was NU nodig.

Ik raad deze winkel niet aan
Super professioneel

Pentair zwembadpomp besteld aan een topprijs, helaas had deze een beetje transportschade (pootje was afgebroken). Ik kon dit zelf maken maar kreeg toch een fikse korting op mijn volgende bestelling. Alle communicatie verliep snel en proffesioneel.

Ik raad deze winkel aan