Covers

per pagina

Producten 1-24 van 62

per pagina

Producten 1-24 van 62

Spa covers bij de Zwembadspecialist

Als u op zoek bent naar de beste spa covers dan bent u bij de Zwembadspecialist aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan spa covers met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De spa covers zijn beschikbaar in uiteenlopende afmetingen en staan bekend om zijn goede isolatie. Bent u op zoek naar spa’s, spa onderdelen, spa accessoires of spa filters? Ook dan zit u goed bij ons!

Een spa cover voor hygiëne, energiebesparing en veiligheid

Een groot voordeel van een spa cover is dat het zorgt voor schoon en hygiënisch water. Een spa cover houdt namelijk vuil en viezigheid buiten waardoor u uw spa niet constant hoeft schoon te maken. Het gebruik van onderhoudsmiddelen kan hierdoor op een minimum blijven. Daarbij bespaart u met een spa cover gegarandeerd op uw energiekosten. De isolatielaag in de spa cover zorgt er niet alleen voor dat het water op temperatuur blijft, maar ook dat de spa sneller opwarmt. Hierdoor kunt u in alle seizoenen van het jaar genieten van uw spa. Naast hygiëne en energiebesparing biedt de spa cover ook veiligheid. Heeft u vaker kinderen of huisdieren in de buurt? Dan is het noodzakelijk om uw spa goed af te sluiten om ongelukken kunt voorkomen. Omdat het best een zware klus kan zijn om een spa cover open of dicht te doen, hebben wij ook coverlifters in ons assortiment opgenomen. Op deze manier kunt u nog meer genieten van uw spa cover.

Inspiratie en advies

Vindt u het lastig om online een keuze te maken? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom in Roosendaal of neem contact op met onze klantenservice via +31(0)165393913 of stuur een mail naar info@dezwembadspecialist.nl. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder met het geven van deskundig advies. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leveren vrijwel alles op het gebied van zwembaden, sauna’s en spa’s en kijken graag samen met u naar een oplossing.