Jetstreams inbouw

U wilt niet alleen lekker relaxen in uw zwembad maar ook actief zwemmen en baantjes trekken? Met een jetstream zwembad is dit ook goed mogelijk. Een jetstream zorgt namelijk voor een sterke tegenstroom water. Hierdoor is het mogelijk actief te zwemmen zonder dat u van u plaats komt. Het is eigenlijk het idee van een loopband, u beweegt actief maar u raakt niet van uw plaats. Zeker voor mensen die een minder groot zwembad hebben en toch actief willen zwemmen is een jetstream voor het zwembad een uitkomst. Een jetstream kan daarnaast niet alleen voor het actieve zwemmen gebruikt worden.

per pagina

Producten 1-24 van 100

per pagina

Producten 1-24 van 100

een inbouw jet stream.

Jetstreams voor het zwembad

Het woord ‘jetstream’ is afkomstig uit het Engels en verwijst eigenlijk naar het natuurfenomeen ‘straalstroom’. Maar binnen de zwembadwereld zijn jetstreams krachtige pompen die water verplaatsen waardoor er een sterke stroming ontstaat. Deze stroming wordt vaak gebruikt in zwembaden om tegen in te zwemmen, zodat er niet tientallen baantjes gezwommen moeten worden. De zwemmer blijft namelijk gewoon op z’n plek door de sterke stroming.

Relaxen met een jetstream

Doordat de meeste jetstreams de mogelijkheid hebben om de kracht van de pomp aan te passen, is het ook mogelijk om de deze te gebruiken als massage straal. Als u wel eens in een jacuzzi gezeten kent u de werking van een waterstraal als massage vast wel. Dus naast het gebruik om actief te zwemmen, kan deze daarna gebruikt worden om heerlijk te relaxen.

Opbouw jetstreams

Opbouw jetstreams zijn gemaakt voor zwembaden die al gebouwd zijn, of bijv. Intex framebaden. Dit zijn in feite producten die later alsnog toegevoegd kunnen worden in het zwembad. Hierdoor kunt u na het aanleggen toch nog gebruik maken van de versterkte waterstroming.

Bekijk opbouw jetstreams hier>>

Inbouw jetstreams

De inbouw jetstreams vind u hierboven op deze pagina. Deze kunt u tijdens de aanleg van u zwembad in laten bouwen. Dit kan ook nog na aanleg van uw zwembad, maar zal meer moeite kosten. Dit omdat het maatwerk is met een inbouw jet stream.