Crossover spa's

De Crossover collectie spa’s.
De crossover spa’s zijn verkrijgbaar in enkel zitstoelen (de all-seat versie noemen we die) als in lounge-stijl uitvoering. Er is dan altijd 1 ligpositie in de spa aanwezig.

Bij ons wordt 99% van de spa’s besteld met een ligpositie. Dit zou ook zeker ons advies zijn want dat is zo relaxed. Maar mocht u toch andere interesse hebben dan kunnen wij u daarmee ook verder helpen.

per pagina

4 producten

 1. Spa Crossover 740L Black Diamond
  4-7 Daagjes levertijd
 2. Spa Crossover 740L White Diamond
  4-7 Daagjes levertijd
 3. Spa Crossover 730L White Grey Diamond
  4-7 Daagjes levertijd
 4. Spa Crossover 730L White Black Diamond
  4-7 Daagjes levertijd
per pagina

4 producten

Kenmerkend voor de Cabana spa’s:

 • Vormvaste kussens
 • Waterval met geïntegreerde LED-verlichting
 • 8 LED-hoeklampen aan buitenzijde van de spa
 • Voetruimte-LED Lamp
 • Spa-afdekking gemaakt van Weathershield Materiaal


Optioneel verkrijgbaar: Suite Package

 • Grote luxe opstap met armleuning
 • Inclusief afsluitbare plantenbakken en opbergcompartiment onder de bovenste traptrede
 • Ingebouwde coverlift om het weghalen en terug plaatsen van de spa-cover eenvoudiger te maken


Kies uit vier Syncrylic Bodykleuren met verschillende zijpanelen, kussens, jets en covers!

Syncrylic is een gepatenteerde formule die ontworpen is om lichter en duurzamer te zijn dan standaardacryl. Dit is alleen verkrijgbaar bij de Cabana Collection,Crossover Collection en Stonehenge Collection Spas gemaakt door Dream Maker Spas, een innovator van wereldklasse op het gebied van ontwerp en productie van spa's.
Als zijpanelen zijn de volgende kleuren verkrijgbaar: espresso, grijs en zwart. Hierin hebben wij voor onze website een keus gemaakt, maar indien gewenst kunt u hier dus nog anders kiezen.

Syncrylic is ontwikkeld om het beste van twee werelden te bieden, met het mooie uiterlijk van acryl, terwijl de stevige, slagvaste kwaliteiten van hoogwaardig polyethyleen worden behouden. Kies uit vier moderne kleuren: Black Diamond, Sahara Diamond, Mystic Diamond en White Diamond.
Aangezien 95% van de mensen bij de crossover kiezen voor de kleur White Diamond of Black Diamond zijn dit ook de spa’s die wij op de site aanbieden en meestal binnen enkele dagen al bij u kunnen laten leveren.
Documentatie en informatie over de andere kleuren kunnen wij u meegeven, maar houdt u rekening met over het algemeen lange levertijden.