Spa

Ook voor de spa en jacuzzi hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten. Een spa of jacuzzi is geschikt om het hele jaar door te gebruiken. In de winter kan het water heerlijk verwarmd worden tot wel 40 graden of meer. Dus zelfs als het buiten vriest, kunt u heerlijk genieten van een warm bad in de buitenlucht. Daarnaast kan een spa ook gewoon lekker koel zijn. Dit is natuurlijk heerlijk om eens lekker af te koelen tijdens een warme zomerdag.

Hieronder vind u alles wat wij in ons assortiment hebben. Zo hebben wij zowel volledige spa’s en jacuzzi’s maar bijvoorbeeld ook vervanginsonderdelen.  

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar.

Heerlijk relaxen en genieten van een spa tijdens een koude winteravond? Of lekker in een opblaasbare jacuzzi met massagestralen of bubbels? Dat wilt toch iedereen wel. Naast dat wij de specialist zijn op het gebied van zwembaden, zijn wij ook gespecialiseerd in spa’s en jacuzzi’s. Zo hebben wij een uitgebreid online assortiment aan spa’s, zwemspa’s en opblaasbare jacuzzi’s. 

Opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi is relatief goedkoop en makkelijk op te zetten en ook weer op te ruimen. Deze neemt dus niet permanent ruimte in. Ideaal dus voor mensen die graag een paar maanden per jaar willen genieten en relaxen. De Jacuzzi’s zijn van dermate kwaliteit, dat ze eventueel ook het hele jaar buiten kunnen staan. Door het water goed te onderhouden kan je dus een heel jaar chillen in je bubbelbad.

Spa

Een spa, bekend geworden door het merk Jacuzzi, staat dan weer wel een heel jaar op z’n plek en is niet simpel te verplaatsen. Daarbij is deze ook duurder dan de opblaasbare versies. Hiervoor krijgt u dan wel een hoop luxe en duurzaamheid extra terug. Zo zijn al onze spa’s gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ook de verwarming en pomp zijn van aanzienlijk betere kwaliteit dan bij een opblaasbaar model. Heerlijk relaxen en ontspannen gegarandeerd in een van onze spa's

Zwemspa

Een zwemspa is een grote Jacuzzi waar ook in gezwommen kan worden. Het zwemmen is niet ontspannen baantjes trekken zoals in een zwembad. In een zwemspa zit een jetstream gebouwd. Deze jet streams zorgen voor stroming waar tegen in gezwommen kan worden. Het zelfde principe als op een loopband in de sportschool. Je zwemt wel, maar komt niet vooruit. Ook komt er bij vele grote zwemspa’s ook een aparte ruimte met massagejets en andere functies die u volledig zullen ontspannen. Onze beloftes
  • Deskundig advies van onze gespecialiseerde zwembadmonteurs.
  • Ruim assortiment van compleet zwembad tot obscure reserveonderdelen.
  • Tevredenheidsgarantie we zoeken samen naar de beste oplossing.