Norsup dealerschap

19 november 2019
Door De Zwembadspecialist
Norsup dealerschap

Dezwembadspecialist.nl is de webwinkel van APP A Perfect Pool; de zwembadbouwer van Nederland.
Op www.aperfectpool.nl krijgt u een idee van de mogelijkheden voor de bouw van een zwembad.
Vanaf heden is APP A Perfect Pool dealer geworden van het merk Norsup. Omdat Norsup enkel verdeeld mag worden door erkende installateurs welke over een showroom beschikken is het niet toegestaan dit via een webwinkel te verkopen. Wij nodigen u dan ook graag bij ons in de toonzaal uit om de mogelijkheden te bekijken.

Norsup vertaalt de eenvoud en het genot van water naar producten van topkwaliteit voor zwembaden en watertechnoligie die net zo puur en logisch zijn als water zelf. Met handige apps op mobiele apparaten levert Norsup heldere en klantgerichte service. Dat geldt ook voor de installatie en het onderhoud van uw zwembad, wat ervoor zorgt dat u zorgeloos kunt genieten. Dit alles ontwikkelen ze in lijn met de visie van Norsup om continue te zoeken naar de beste oplossingen om water- en energieverbruik te verminderen en zo op en verantwoordelijke manier met ons milieu om te gaan. Norsup past bij iedere levensstijl.

De Norsup belofte

  • Kwaliteitsproducten met een hoogwaardige afwerking
  • Compleet assortiment wat perfect op elkaar aansluit
  • Extra lange garantie
  • Geïnstalleerd door professionals die ook ondersteunen bij het onderhoud
  • Heldere service
  • Snel geïnstalleerd, dus snel genieten

Norsup warmtepomp


De Norsup garantie

Om u te verzekeren van oneindig zwemgenot bieden wij u een hoge mate van service en ondersteuning. Op alle Norsup zwembadproducten heeft u minimaal 3 jaar garantie op product- en fabrieksfouten. Bij veel producten is die periode langer en loopt op tot wel 15 jaar! Verzeker u van de complete garantieperiode door uw product online te registreren. We kunnen u dan ook op de hoogte houden van toekomstige ontwikkelingen binnen het Norsup assortiment. Dat maakt genieten nog gemakkelijker. Neem voor meer informatie over de Norsup garantievoorwaarden contact op met ons.

Garantie Norsup


Norsup slim & gemakkelijk


Door de ontwikkeling van speciale apps maakt Norsup zwemgenot nog gemakkelijker! Sommige producten kunnen al door middel van een app op uw mobiele telefoon of tablet bestuurd worden. Maar de developers werken ook aan de Norsup One app. Met deze app kunt u eenvoudig alle zwembadwaarden zien en uw apparatuur besturen. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van de zwembadtemperatuur of de waterkwaliteit en het instellen van programma’s zodat uw zwembad altijd op temperatuur is wanneer u wilt gaan zwemmen.

Deze app wordt in de toekomst verder uitgebreid met andere handige functionaliteiten. Zo kunnen wij van dezwembadspecialist bijvoorbeeld ook alle waarden van uw zwembad inzien en zonodig actie ondernemen.

Norsup app

Geplaatst in: Algemene info