Spa Cover Deluxe - Op maat gemaakt - Rond 250

Artikel
33318
Levertijd onbekend / op aanvraag
€ 670,00
Details

Een belangrijk onderdeel van een Jacuzzi of spa, is de spa cover. De cover is nodig om vuil zoals insecten en groen buiten de jacuzzi en het water te houden. Naast dat de spa cover vuil buiten houdt, houdt het juist de warmte in het water. De Jacuzzi cover werkt namelijk isolerend. Hierdoor hoeft de verwarming minder vaak en lang aan te staan om het water op temperatuur te houden.

Voor een spa cover is het belangrijk dat de deze goed sluit en de juist vorm heeft. Raadpleeg daarom de afbeelding en geef vervolgens de exacte afmetingen door. Deze cover zal vervolgens op maat worden gemaakt

Het is belangrijk dat de cover goed over de spa gaat, zodat deze goed is afgesloten. Daarom is het belangrijk dat u de juiste maten aan ons door geeft. Mocht u twijfels hebben over de juiste maten of hoe u dit precies op meet? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen wij u graag verder.

Kenmerken van deze spa cover

  • Uitgevoerd in Skai leer
  • Kleuren: 11 kleuren keuzes
  • Maximale afmetingen: 250cm bij 250cm
  • 2 EPS-100 isolatieplaten ( 10cm dik)
  • Vochtscherm voor de isolatieplaten
  • Optioneel: Extra vochtscherm
  • Optioneel: 2 Handvaten in Skai leer
  • Optioneel: Reflectiescherm

 

Reflectiescherm

Met een reflectiescherm van aluminium folie wordt de warmte extra goed vastgehouden. Door dit scherm hoeft de verwarming minder vaak en lang aan te staan. Hierdoor bespaard u dus op elektriciteit kosten.

Dubbel vochtscherm

Alle Deluxe spa covers komen al met een vochtscherm. Deze zorgt ervoor dat de cover vanbinnen extra waterdicht is. Door een extra vochtscherm zal uw cover een langere levensduur hebben als het gaat om waterdichtheid.

Handvatten

Het gemak van handvatten aan een spacover zijn vanzelfsprekend. Hierdoor kan de cover extra makkelijk gedragen worden. Hierdoor wordt het openen of sluiten van de jacuzzi een stuk makkelijker.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Divers
Afmeting div div250
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spa Cover Deluxe - Op maat gemaakt - Rond 250