Saunakussen HaLu - Abachi

Artikel
4890
✓ Op voorraad
€ 69,95
Details

Saunakussen HaLu - Abachi.
Het Abachi hout voelt zacht aan, splintert niet en is warmte absorberend.

Met zijn vier flexibele, ronde steunen ziet het HaLu-kussen er niet alleen totaal anders uit dan de traditionele hoofdsteun, maar het voelt ook echt anders. Omdat het HaLu-kussen op een voetje staat en de schotels zich vormen naar het hoofd, blijven nek en schouders vrij. Je merkt nauwelijks dat er iets onder het hoofd ligt, maar het hoofd wordt dusdanig opgetild dat het zorgt voor een comfortabele lichaamshouding.

Je glijdt er niet van af en de druk vanaf het hoofd in plaats vanaf de schouders voorkomt dat het kussen verschuift. Het hoofd ligt als het ware in een holing, waardoor het hoofd niet omrolt en blijft liggen in de stand zoals je het hoofd weglegt.

De nekspieren kunnen volledig ontspannen. Het HaLu-kussen is een stuk kleiner en lichter dan de traditionele varianten en daardoor een stuk handzamer. Het houten HaLu kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het comfort en de ergonomie van dit kussen. Dit kussen is in Abachi, maar het is ook leverbaar in Espen en Red Cedar hout. Al deze houtsoorten voldoen dezelfde hygiëne-eisen als de traditionele saunabanken. Warmte absorberend en perfect glad.

Halu kussen

Meer informatie
Meer informatie
Merk HaLu
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Saunakussen HaLu - Abachi