Aquadeck PVC Witte lamellen

Artikel
4155
Maatwerk, levertijd op aanvraag
€ 72,50
Details

Aquadeck PVC witte lamellen.

De klassieke PVC witte lamel van Aquadeck met een breedte van 63mm.
Deze biedt een optimale isolatie tegen een aantrekkelijk prijsje. 

Ons volledige assortiment aan zwembad lamellen treft u aan op de website www.lamellenafdekkingen.nl.
Daar worden alle voor- en nadelen van de diverse systemen uitgelegd en u vindt daar real-life foto's van onze opgeleverde projecten
Voor uw gemak is het nu ook mogelijk om zwembadlamellen via onze webshop te bestellen.
Nadat wij uw order hebben ontvangen nemen wij contact met u op i.v.m. de exacte afmetingen, de gewenste leverdag en de nader te bespreken opties (montage, lintenset, geleidingsbeugels,...). Alles zal vervolgens nog in de mail naar u bevestigd worden.

Er volgt nooit een productie van een lamellendek n.a.v. enkel de door uw geplaatste bestelling in de webshop dus u hoeft niet bang te zijn dat hier iets mis kan gaan.

Aan enkel zwembadlamellen heeft u niets. U dient er ook altijd een handmatig of elektrisch systeem bij aan te schaffen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Als u echter een nieuw lamellendek zoekt omdat u stormschade, een hagelbui of andere schade heeft of omdat u de lamellen gewoon niet meer zo mooi vindt na jarenlang gebruik dan bent u met enkel het plaatsen van de nieuwe lamellen klaar.  

De zwembadlamellen die wij verkopen zijn bij voorkeur van het merk Aquadeck of Roldeck (voorheen Starline). Kwalitatief zijn deze twee merken aan elkaar gelijk. Afhankelijk van uw afmetingen, uw woonplaats en de voorradigheid en levertijd van de fabrikanten maken wij een keus voor u. Mocht u toch expliciet een van deze twee merken willen hebben dan kunt u ons dat laten weten nadat wij uw gecontacteerd hebben. Maar ook andere merken kunnen wij leveren mocht dat u voorkeur hebben. Andere bekende merken van zwembadlamellen zijn DEL, Overdrive, T&A (Aquatop), Oase, Procopi,...

Kwaliteit:

 • Hoogste kwaliteit PVC
 • Kleurvast en eenvoudig te reinigen
 • Gemiddelde slagvastheid
 • Ultrasoon gelaste einddoppen & voorzien van silicone voor 100% waterdichtheid.  
 • Twee jaar garantie op PVC lamellen. 

Veiligheid:

 • Stabiel
 • Groot drijfvermogen in het water

Milieu & energie:

 • Hoge isolerende werking. Houdt warmte vast.
 • Warmte opwekking door zonne-energie (Solar versies)
 • Minder verdamping
 • Energiebesparend

Let op: U rekent de vierkante meters af (lengte in hele meters, breedte in halve meters). Is uw bad 3,15 meter breed en 8,15 meter lang dan rekent u 3,5 x 9 = 31,5 (dus 32) eenheden af. Na ontvangst order nemen wij contact met u op over de exacte afmetingen. Of neemt u telefonisch contact met ons op om u verder te helpen.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Aquadeck
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquadeck PVC Witte lamellen