Aquadeck PC Graphite lamellen

Artikel
40901
 • Met solarfunctie
 • Anti-alg sleufjes
 • Condensmaskerend
Maatwerk, levertijd op aanvraag
€ 157,50
Details

Aquadeck Polycarbonaat Aluminium-look lamellen.

Deze Aquadeck Polycarbonaat Graphite lamellen zijn transparant aan de bovenkant, maar vanuit de binnenzijde voorzien van een graphite-look coating. Hierdoor is condens niet zichtbaar in de lamellenkamers, wat een luxer zicht geeft als deze op het bad liggen; tegen een minimale meerprijs. 
De onderkant van de lamellen is zwart om het Solareffect te verkrijgen. Deze lamel warmt dus ook het zwembadwater op. 

Wij adviseren bij Transparante of Solarlamellen een frequentiegeregelde pomp om zo de warmte onder de lamellen kwijt te geraken.

Deze lamel is 63mm breed en voorzien van Aquadeck anti-alg sleufjes in de lamel.
Bij beweging van het Aquadeck worden de kamers schoongespoeld.
Een slimme oplossing op basis van zelfreinigend vermogen.

Grootste voordelen van Polycarbonaat lamellen zijn als volgt: 

 • Extreem hoge slagvastheid: Door betere materiaaleigenschappen wordt een hogere hagelbestendigheid verkregen (en bestendig tegen bv. vallende eikels).
 • Hogere transparantie: Transparant is nu pas echt transparant; niet meer de blauwtransparante kleur die de PVC lamellen hebben, maar echt net zo transparant als een (auto)ruit.
 • Hogere temperatuurbestendigheid: Hierdoor is de kans op vervorming van de lamellen door hoge temperaturen een stuk lager. Juist om deze reden nemen veel van onze klanten met een (tweede) huisje in bijv. Frankrijk, Spanje en Italië deze PC lamellen bij ons af. PVC Solar lamellen verbranden vanaf een 60°C, Polycarbonaat lamellen doen dat pas vanaf een 120°C. Daarom adviseren wij in de Benelux ook de Polycarbonaat lamellen. 

 

Ons volledige assortiment aan zwembad lamellen treft u aan op de website www.lamellenafdekkingen.nl
Daar worden alle voor- en nadelen van de diverse systemen uitgelegd en u vindt daar real-life foto's van onze opgeleverde projecten
Voor uw gemak is het nu ook mogelijk om zwembadlamellen via onze webshop te bestellen.
Nadat wij uw order hebben ontvangen nemen wij contact met u op i.v.m. de exacte afmetingen, de gewenste leverdag en de nader te bespreken opties (montage, lintenset, geleidingsbeugels,...). Alles zal vervolgens nog in de mail naar u bevestigd worden.

Er volgt nooit een productie van een lamellendek n.a.v. enkel de door uw geplaatste bestelling in de webshop dus u hoeft niet bang te zijn dat hier iets mis kan gaan.

Aan enkel zwembadlamellen heeft u niets. U dient er ook altijd een handmatig of elektrisch systeem bij aan te schaffen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Als u echter een nieuw lamellendek zoekt omdat u stormschade, een hagelbui of andere schade heeft of omdat u de lamellen gewoon niet meer zo mooi vindt na jarenlang gebruik dan bent u met enkel het plaatsen van de nieuwe lamellen klaar.  

De zwembadlamellen die wij verkopen zijn bij voorkeur van het merk Aquadeck of Roldeck (voorheen Starline). Kwalitatief zijn deze twee merken aan elkaar gelijk. Afhankelijk van uw afmetingen, uw woonplaats en de voorradigheid en levertijd van de fabrikanten maken wij een keus voor u. Mocht u toch expliciet een van deze twee merken willen hebben dan kunt u ons dat laten weten nadat wij uw gecontacteerd hebben. Maar ook andere merken kunnen wij leveren mocht dat u voorkeur hebben. Andere bekende merken van zwembadlamellen zijn DEL, Overdrive, T&A (Aquatop), Oase, Procopi,...

Kwaliteit:

 • Hoogste kwaliteit PC
 • Langere levensduur dan PVC lamellen. 
 • Extreem hoge slagvastheid en temperatuurbestendigheid. 
 • Ultrasoon gelaste einddoppen & voorzien van silicone voor 100% waterdichtheid.  
 • Voorzien van anti-alg sleuventechniek in de lamel. 
 • Vijf jaar garantie op PC lamellen. 

Veiligheid:

 • Stabiel
 • Groot drijfvermogen in het water

Milieu & energie:

 • Hoge isolerende werking. Houdt warmte vast.
 • Warmte opwekking door zonne-energie (Solar versies)
 • Minder verdamping
 • Energiebesparend

Let op: U rekent de vierkante meters af (lengte in hele meters, breedte in halve meters). Is uw bad 3,15 meter breed en 8,15 meter lang dan rekent u 3,5 x 9 = 31,5 (dus 32) eenheden af. Na ontvangst order nemen wij contact met u op over de exacte afmetingen. Of neemt u telefonisch contact met ons op om u verder te helpen.

Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquadeck PC Graphite lamellen