APP Protection Cover 4,7 x 8,7 Licht Grijs

Artikel
39314
3-4 Weekjes levertijd
€ 2.595,00
Details

APP Protection Cover 4,7 x 8,7 Licht Grijs

4-seizoenenafdekkingen ofwel stavenafdekkingen. Zoals de naam al aangeeft kan je een 4-seizoenen zwembadafdekking het hele jaar door gebruiken. Deze zwembadafdekking houdt in de zomer de watertemperatuur redelijk op temperatuur en in de winter krijgen algen en bacteriën geen kans om zich te ontwikkelen omdat de afdekking volledig lichtdicht is. En ook fijn: bladeren en ongedierte wordt buiten het bad gehouden !

Deze afdekkingen -die ook stavenafdekkingen worden genoemd- zijn de veiligste afdekkingen die er zijn. Dat komt door de draagkracht die de buizen geven die om de zoveel cm in het doek verweven zitten. Die buizen rusten op de zwembadrand en zorgen dat je er niet doorheen kan zakken. Kind of dier kan er in principe overheen lopen en zelfs een volwassene kan erover lopen om het kind of dier eraf te halen. Uiteraard buigt het wel door dus natte enkels zijn niet te voorkomen.
N.B. Ondanks dat dit de veiligste afdekkingen zijn is ouderlijk toezicht altijd vereist !

Net als bij alle overige merken is er 1 buis die altijd een klein stukje langer is dan de overige buizen. Hierin kan dan een handmatige oproller worden gestoken (optioneel verkrijgbaar) en door deze met een soort van draaiorgelbeweging te bedienen zal hij zich oprollen.
Je loopt vervolgens over de lengterichting van je bad mee waardoor uiteindelijk de hele afdekking opgerold aan de overzijden van het bad komt te liggen.
Op het moment dat je het bad weer wilt gaan afdekken trek je aan het meegeleverde -overigens los te koppelen- lint en zo wordt het zwembad weer afgedekt.
Doordat de afdekking aan beide korte zijden van het bad wordt vastgezet aan de meeleverde grondpennen komt de afdekking strak over het bad te liggen en kunnen kinderen niet zomaar bij het zwembad komen.

De APP Protection Cover zijn ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en groen.
Wilt u een andere kleur of andere maat neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over dit product
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:APP Protection Cover 4,7 x 8,7 Licht Grijs