Centrifugaalfilters

Houd je zwembad schoon met een centrifugaalfilter

Een centrifugaalfilter is een belangrijk hulpmiddel bij het onderhoud van je zwembad. Dit type filter gebruikt de kracht van centrifugale krachten om het water in je zwembad te reinigen. Het filtert vuil en andere deeltjes uit het water voordat het terug in het zwembad wordt gepompt. Hierdoor blijft het water schoon en helder en kun je optimaal genieten van je zwembad.

Bij De Zwembadspecialist bieden wij een breed assortiment aan centrifugaalfilters, zodat je altijd een filter vindt dat past bij de grootte van je zwembad en de intensiteit van het gebruik. Onze filters zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden, zodat je zonder problemen kunt genieten van een schoon zwembad.

Een centrifugaalfilter werkt door water door een ronddraaiende cilinder te laten lopen. Het draaien van de cilinder creëert centrifugale krachten die de deeltjes in het water naar de buitenkant van de cilinder duwen, waar ze worden opgevangen door het filtermateriaal. Het schone water wordt vervolgens terug in het zwembad gepompt.

per pagina

2 producten

  1. MultiCyclone voet voorkant
    1-3 Daagjes levertijd
  2. MultiCyclone MC 12 voorkant
    1-3 Daagjes levertijd
per pagina

2 producten