Poolcontrol 2014 compleet

Artikel
13908
1-3 Daagjes levertijd
€ 1.949,95
Details

Starline Poolcontrol 2014 incl. thermostaat/niveauregelaar

Starline poolcontrol is een speciaal door Starline ontwikkelde filterbesturing voor zowel 230V als 400V aansluitspanning. Met de nieuwe lay-out en het displat kunnen instellingen door middel van icoonkeuze makkelijk ingesteld en of aangepast worden. Eveneens is de poolcontrol voorbereid om deze optioneel te voorzien van een waterniveau regeling. De combinatie van de Starline Poolcontrol en de Starline frequentie geregelde pomp beschikt u over een uiterst moderne installatie welke een grote bijdrage levert aan een groen milieu.

De pompuitgang, 230 of 400 volt maximaal 8 Ampère, wordt permanent bewaakt door een processor zodat de maximale ingestelde stroom continue bewaakt wordt. Tevens is de besturing voorzien van een displat waar behalve diverse afstellingen ook permanent de water, omgeving en solar temperatuur afleesbaar is.

De Poolcontrol heeft een geïntegreerde verwarming- en solar besturing als standaard. Bovendien beschikt de Poolcontrol over 3 geschakelde uitgangen voor waterbehandelingsapparatuur. De Poolcontrol is voorzien van een speciale aansluiting voor een automatische terugspoelautomaat zodat bij het terugspoelen van het filter eerst functies als verwarming, waterbehandelingsapparatuur worden uitgeschakeld. Bij het terugkomen in de stand filtratie wordt de filterpomp ingeschakeld en vertragend de overige apparatuur.

Voor de solar regeling (standaard softwarematig ingebouwd) is de Poolcontrol voorzien van aansluiting voor een elektrische 3-wegklep en solar temperatuurvoeler. De solar temperatuurvoeler standaard met 10 meter kabel en een RVS-dompelbuis zijn separaat verkrijgbaar. Verder is de Poolcontrol voorzien van een aansluiting indien de solar regeling in werking treed en een Starline frequentie geregelde pomp is aangesloten dat deze pomp automatisch in een hoger toerental gaat om zo een optimaal rendement van deze regeling te bieden en meteen ook energie vriendelijk is.

De Starline Poolcontrol beschikt tevens over:

  • WSK : thermische beveiliging pompmotor
  • Flowswitch : permanente bewaking van waterverplaatsing
  • Pomp verbreekcontact : automatische terugspoelautomaat


Buiten temperatuursensor / antivorst sensor Voor buitenbaden biedt de Poolcontrol de mogelijkheid om een buiten temperatuur voeler te monteren (optioneel) die behalve de actuele buitentemperatuur weergeeft ook een aantal veiligheidsfuncties automatisch schakelt. Buiten- en watertemperatuur daalt tot 1 graden Celsius, filterpomp wordt automatisch ingeschakeld, buitentemperatuur zakt tot 0 graden Celsius en watertemperatuur tot lager dan 1 graden Celsius, dan schakelt de verwarming in – indien voorzien en aangesloten.
Bij bovengenoemde functies wordt tijdens het in bedrijf zijn van de filterpomp ook de watertemperatuur gemeten en indien de watertemperatuur hoger is dan 2 graden Celsius schakelt de pomp en of verwarming na 30 minuten weer uit. Na uitschakelen van de filterpomp, schakelt indien de buitentemperatuur lager is dan 1 graden Celsius, de filterpomp na 6 uur weer in bedrijf en controleert hierboven omschreven proces.

Indien de buitentemperatuur hoger is dan 35 graden Celsius en filterpomp is over tijdklok uitgeschakeld, schakelt de filterpomp automatisch in om zo schade aan baden en afdekkingen te voorkomen.

Service: Voor servicedoeleinde is de besturing voorzien van een service menu waar behalve parameters op ingesteld kan worden ook de historie in wordt opgeslagen voor een periode van maximaal 10 jaar. Dit menu is echter alleen toegankelijk middels een pincode.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Starline
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Poolcontrol 2014 compleet