Intex 1,2 m³/u filterpomp

Artikel
13430
4-7 Daagjes levertijd
Normale Price € 50,00 Speciale Price € 45,00
Details

Intex filterpomp 28602GS / 1250 liter/uur
Het is leuk als je een opzetzwembad hebt van Intex, Bestway, Jilong of dergelijke maar als je er geen filterpomp op aansluit blijf je om de paar dagen het water moeten verversen. Door gebruik te maken van een filterpomp in combinatie met wat zwembad chemicaliën voorkom je het blijvend verversen van het water en kun je in principe de hele zomer met hetzelfde water doen.


Een Intex Krystal Clear filterpomp is prijstechnisch dan de beste keus.
Bovenstaand model pomp (de 28602 GS van meer dan 1200 liter per uur) is volgens fabrikant Intex geschikt voor baden tot 3,05 meter diameter. Het kan nooit kwaad om een beetje overcapaciteit te nemen en een iets groter model (de 28604GS) aan te schaffen, die keus is aan u.

Eigenschappen van deze Intex zwembadpomp:

  • Huidig modelnummer: 28602GS
  • Pomp: 12 Volt, 50 Hz, 5A (wordt met transformator geleverd dus kan gewoon in het stopcontact)
  • Hoogte maximaal: 1 meter
  • Verbruik: 36 W
  • Filterpomp diameter: 17 cm
  • Filterpomp hoogte: 33 cm
  • Aansluitingen: 32 mm
  • Lengte slangen: 150 cm
  • Lengte stroomkabel: 230 cm
  • Gewicht verpakking: 3,2 kg

De aftersales en garantie van Intex
Van alle prijstechnisch vergelijkbare merken met Intex stijgt Intex met service & garantie ver boven alle andere merken uit. Het is dus niet alleen het feit dat het de beste en goedkoopste producten zijn, maar het is ook nog het merk met de beste garantiebepalingen.

Om te bewaken dat uw problemen en vragen omtrent uw Intex product(en) zo goed mogelijk en snel mogelijk worden opgelost houdt Intex de aftersales in eigen hand. Dat houdt dus in als u problemen heeft met het product (bv. defect, lekkage, etc. ) dat u dan geen contact opneemt met ons als leverancier van uw Intex product, maar met Intex zelf. Dit is voor u de snelste weg omdat wij er anders als schakel tussen zitten en dit alleen maar vertraging oplevert. Zij hebben ook meer verstand van hun eigen product dan dat wij dat hebben dus ook in dat opzicht communiceert dat veel beter.
Intex kan vaak dezelfde dag nog het probleem voor u verhelpen door omruiling of opsturen van een vervangend artikel (indien sprake van garantie).

Meer informatie
Meer informatie
Filtersoort Patroonfilter
Positie klep n.v.t.
Filterdiameter < 400 mm
Debiet van de pomp 0 – 10 m3 per uur
Badinhoud < 10 kuub
Filtermerk Intex
Filterglas grade 1 benodigd -
Filterglas grade 2 benodigd -
Filterglas grade 3 benodigd -
Vragen over dit product
Mag deze Intex pomp hoger staan dan het waterniveau ?

De Intex pompen zijn bedoeld om onder waterniveau te staan. Ze zijn namelijk niet (zoals ze dat noemen) zelfaanzuigend wat betekend dat het water erin moet lopen om te kunnen verpompen. Het water moet altijd hoger staan dan de pomp.

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex 1,2 m³/u filterpomp