Intex filterpomp 4,2 m³/u - 28636

Artikel
13433
1-3 Daagjes levertijd
Momenteel niet leverbaar
Details

Intex filterpomp 28636GS / 4200 liter/uur.
Het is leuk als je een opzetzwembad hebt van Intex, Bestway, Jilong, Speedy Pool of dergelijke maar als je er geen filterpomp op aansluit blijf je om de paar dagen het water moeten verversen. Door gebruik te maken van een filterpomp in combinatie met wat zwembad chemicaliën voorkom je het blijvend verversen van het water en kun je in principe de hele zomer met hetzelfde water doen.


Een Intex Krystal Clear filterpomp is prijstechnisch dan de beste keus.
Bovenstaand model pomp (de 28636 GS van meer dan 5500 liter per uur) is volgens fabrikant Intex geschikt voor ronde baden tot 5,49 meter diameter of ovale baden van 6,10 x 3,66 meter. Het is de meest krachtige 12 Volts pomp met patroonfilter die Intex in zijn assortiment heeft.

Eigenschappen van deze Intex zwembadpomp.

Huidig modelnummer 28636GS
Voorgaande benaming Intex 56636GS
Pompcapaciteit 5678 liter per uur
Stromingscapaciteit 4200 liter per uur
Pomp

12 Volt, 50 Hz, 5A
maar door meegeleverde trafo dus ‘gewoon’ in een 230 Volt stopcontact te stoppen

Hmax 1 meter
Hmin 19 cm
Keuringen CE / TUV goedgekeurd
Filterpomp afmetingen Ø 17 cm
Verbruik 180 W
Filterpomp hoogte 33 cm
Aansluitingen Ø 38 mm
Lengte slangen 150 cm
Lengte stroomkabel filterpomp 230 cm
Lengte stroomkabel transformator 190 cm
Formaat verpakking 27 x 27 x 38 cm
Gewicht verpakking 2,6 kg                  


Het aansluiten van de Intex 28636GS pomp.

In onderstaand schema staat aangegeven hoe de pomp moet worden aangesloten. Als de pomp zo is aangesloten dan kan het bad gevuld worden met water en zodra beiden aansluitingen onder water staan mag de stekker in het stopcontact worden gestoken en zal de pomp zijn werking doen.

 Intex pomp aansluiten 28636gs

De aftersales en garantie van Intex.
Van alle prijstechnisch vergelijkbare merken met Intex stijgt Intex met service & garantie ver boven alle andere merken uit. Het is dus niet alleen het feit dat het de beste en goedkoopste producten zijn, maar het is ook nog het merk met de beste garantiebepalingen.

Om te bewaken dat uw problemen en vragen omtrent uw Intex product(en) zo goed mogelijk en snel mogelijk worden opgelost houdt Intex de aftersales in eigen hand. Dat houdt dus in als u problemen heeft met het product (bv. defect, lekkage, etc. ) dat u dan geen contact opneemt met ons als leverancier van uw Intex product, maar met Intex zelf. Dit is voor u de snelste weg omdat wij er anders als schakel tussen zitten en dit alleen maar vertraging oplevert. Zij hebben ook meer verstand van hun eigen product dan dat wij dat hebben dus ook in dat opzicht communiceert dat veel beter.
Intex kan vaak dezelfde dag nog het probleem voor u verhelpen door omruiling of opsturen van een vervangend artikel (indien sprake van garantie).

Het deskundige, grote team van Intex staat voor u klaar via de volgende contactgegevens:

Intex Trading B.V.
Venneveld 9
4705 RR  Roosendaal
E-mail: service@intexcorp.nl
Telefoon: 0165 - 593939

Intex garantie en service

Liever niet zelf installeren ?
De Intex zwembadpompen zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het.
Let er even goed op dat u de aanzuigleiding op de juiste plaats van de pomp aansluit (onderste aansluiting) en de persleiding ook op de juiste plaats (bovenste aansluiting) anders krijgt u een niet zo goede doorstroming in uw bad. Mocht u het abuis doen dan breekt er echt geen brand uit maar kunt u het na de constatering weer simpel omswitchen.
Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch nog vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit.

Mocht u de pomp toch liever niet online kopen en zelf willen installeren dan is dat geen probleem.
Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. 
Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Intex
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Mag deze Intex pomp hoger staan dan het waterniveau ?

De Intex pompen zijn bedoeld om onder waterniveau te staan. Ze zijn namelijk niet (zoals ze dat noemen) zelfaanzuigend wat betekend dat het water erin moet lopen om te kunnen verpompen. Het water moet altijd hoger staan dan de pomp.

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex filterpomp 4,2 m³/u - 28636