Speck BADU Resort 70 - 3,00 kW / 400 Volt

Artikel
30862
✓ Op voorraad
€ 2.750,00
Details

Speck BADU Resort 70 / 400 Volt

De Badu Resort is een blokpomp met een geïntegreerde filtermand. Deze zwembadpomp wordt ingezet voor circulatie van zwembadwater in een filterinstallatie. De Resort is een zelfaanzuigende pomp. Dit betekent dat deze max. 3 meter boven of max. 3 meter onder het waterniveau geplaatst kan worden. Deze pomp is geschikt voor grote & openbare zwembaden met een inhoud van 120-500 m³.

Voordelen van de Badu Resort:

  • De pomp is geschikt voor binnenbaden, natuurbaden, zwemvijvers evenals buitenbaden en de visteelt
  • De Badu Resort wordt ingezet bij toepassingsgebieden waar anders dure, zware bronzen- en gietijzeren pompen worden toegepast
  • Wellness-centra met grote zwembaden zijn uitermate geschikt voor de Resort. Maar ook voor attracties zoals plons douches en watervallen is de pomp ideaal. Daarnaast is de Badu pomp geschikt voor hotelbaden evenals uitzonderlijke privé-baden. Ook worden de pompen ingezet in de landbouw en visteelt.
  • Dankzij het hoogwaardige glasvezel-versterkte kunststof is er een reductie van de investeringskosten. De superieure prestaties en duurzaamheid blijven daarbij gehandhaafd!
  • De levering is inclusief ABS lijmverbindingen
  • Inclusief praktische openingshulp waarmee de transparante deksel en de aansluitingen eenvoudig te openen zijn
  • Ook leverbaar in AK-uitvoering (geschikt voor zoutwater toepassingen)

Speck is een bedrijf dat zich met name richt op de productie en samenstelling van pompen. Speck produceert niet alleen zwembadpompen, maar is werkzaam in andere sectoren die in eerste instantie weinig te maken hebben met de zwembadbranche. Speck is ook actief in de scheepvaart, indrustrie en agrarische sector. Allemaal sectoren waarbij de betrouwbaarheid en kwaliteit van de pompen erg belangrijk zijn. Speck pompen hebben deze focus op kwaliteit ook in de zwembadtechniek. Speck zwembadpompen zijn van Duitse kwaliteit, dit houdt in dat ze gemaakt zijn van goede materialen met een hoge efficiënte. Speck pompen presteren daarom ook goed bij een hoge weerstand.

Technische gegevens:

  • Opgenomen vermogen: 3,55 kW
  • Afgegeven vermogen: 3,00 kW
  • Nominale stroom: 6,20 / 10,70 A
Meer informatie
Meer informatie
Type zwembadpomp Standaard (1 snelheid)
Zelfaanzuigend Ja
Pompvermogen 3,00 kW / 4,09 pK
Spanning 400 Volt (Krachtstroom)
Aansluiting 110 mm
Inhoud van het zwembad Meer dan 101 m3
Debiet van de pomp > 25 m3 per uur
Pomp debiet bij 8mwh 70 m³
Pomp merk Speck
Thermische beveiliging Ja
Garantie 2 jaar
Vragen over dit product
Ik durf deze pomp niet te installeren. Kunnen jullie van De Zwembadspecialist dat doen ?

Jazeker, wij beschikken over een eigen team van monteurs welke zonder probleem deze zwembadpomp voor u kan installeren. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Product downloads
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Speck BADU Resort 70 - 3,00 kW / 400 Volt