LED verlichting : Spectravision

Wilt u een nieuw zwembad bouwen, opgemetseld met muren of gaat u uw zwembad renoveren en bent u op zoek naar nieuwe zwembadverlichting? Dan haalt u met de Adagio Pro serie van Spectravision het neusje van de zalm in huis. Naast dat dit allemaal LED lampen zijn, kan de afwerking ook geheel passend bij de zwembadfolie gemaakt worden.

Let op! De Spectravision lamp bestaat uit 4 onderdelen om de lamp compleet te maken. Bent u niet bekend met de Spectravision lampen ? Check dan even onderaan deze pagina.

Advies nodig?

Onze specialisten zitten voor je klaar.

De 4 onderdelen van een complete Spectravision lamp

De LED lampen van Spectravision bestaan altijd uit 4 onderdelen. U heeft dus alle 4 de onderdelen nodig om de lampen werkend te krijgen. Heeft u toch nog vragen over de Spectravision lampen? Neem dan zeker contact met ons op. 

 • Het inbouwdeel

  Dit is de wanddoorvoer van de adagio lamp. Deze inbouwdelen komen er voor verschillende soorten baden. Let hier goed op bij aanschaf.

 • De Lamp
  spectra vision zwembadverlichting
  Deze LED lampen komen in verschillende diameters en kleuren. Ook hebben we een Full RGB lamp. Deze kan alle kleuren van de regenboog creëren.
 • De Ring
  flens spectravision verlichting
  De ring van de adagio lamp dient ter afwerking van de lamp. Maak met de ring uw lamp af in de stijl van uw zwembadfolie of kies eens een aparte kleurcombinatie.
 • De Transformator

  Om de spectravision lamp volledig te bedienen en aan te sluiten is er ook nog een transformator nodig. De transformatoren komen standaard met afstandbediening.

Onze beloftes
 • Deskundig advies van onze gespecialiseerde zwembadmonteurs.
 • Ruim assortiment van compleet zwembad tot obscure reserveonderdelen.
 • Tevredenheidsgarantie we zoeken samen naar de beste oplossing.