Spectravision Wanddoorvoer beton liner - Flex

Artikel
10632
✓ Op voorraad
€ 55,00
Details

Wanddoorvoer voor baden met wanden in beton of steen, voor liner en mozaiek baden.
Type:
PZA-WC-S.

Indien u een nieuw bad gaat bouwen -opgemetseld met muren- of indien u een renovatie op uw bestaande bad wilt gaan uitvoeren dan zijn de Spectravision Adagio Pro modellen de meest geschikte LED lampen die u kunt aanschaffen. Erg fraai is dat de afwerking in nagenoeg de kleur van de zwembadfolie gekozen kan worden wat het geheel tot een afgewerkt plaatje maakt.
Mocht u een bad bouwen met een dunne wand (staal, hout, poyester) dan kunt u beter de Spectravision Moonlight lampen nemen.

Milieuvriendelijk
De Ledlampen zijn veel minder schadelijk voor het milieu omdat zij veel minder stroom gebruiken dan een normale lamp.

Liever niet zelf installeren ?
De Adagio Pro lampen zijn vrij eenvoudig zelf te installeren. Afhankelijk van de afstand van de lamp tot aan de technische ruimte bepaald u de geschikte stroomkabel en die sluit u aan in een apart aansluitdoosje.

Mocht u vooraf of tijdens de installatie nog vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit. Dat is een stuk beter over te brengen dan de hele installatie instructie op deze online webshop uit te werken. Wij adviseren uw graag.

Mocht u de verlichting toch liever niet online kopen en zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen installeren. Doordat zij al honderden baden hebben geìnstalleerd bent u er zeker van dat dit op de meest efficiente wijze zal worden gedaan. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montage via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben diverse modellen bij ons in de showroom staan en kunnen u zo de verschillen laten zien tussen de diverse soorten verlichting. Maar ook over de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Spectravision
Vragen over dit product
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spectravision Wanddoorvoer beton liner - Flex