Adagio Pro warm wit - 10 cm

Artikel
20329
1-5 Daagjes levertijd
€ 365,00
Details

Spectravision LED warm witte verlichting. Type Adagio Pro.
12V AC, 2350 lm en 30 W.
Indien u een nieuw bad gaat bouwen -opgemetseld met muren- of indien u een renovatie op uw bestaande bad wilt gaan uitvoeren dan zijn de Spectravision Adagio Pro modellen de meest geschikte LED lampen die u kunt aanschaffen. Erg fraai is dat de afwerking in nagenoeg de kleur van de zwembadfolie gekozen kan worden wat het geheel tot een afgewerkt plaatje maakt.
Type: PLP100-WW.

Mocht u een bad bouwen met een dunne wand (staal, hout, poyester) dan dient u de speciale wanddoorvoer hiervoor te gebruiken.

Milieuvriendelijk
De Ledlampen zijn veel minder schadelijk voor het milieu omdat zij veel minder stroom gebruiken dan een normale lamp.

Wat heeft u allemaal nodig ?
Naast de lamp zelf heeft u nog een inbouwdeel, een mooie afwerking en een transformator nodig.
Dit alles is via deze website verkrijgbaar.
Komt u er niet aan uit dan kunt u ons altijd even bellen en helpen wij u verder.

Spectravision wat te kiezen

Liever niet zelf installeren ?
De Adagio Pro lampen zijn vrij eenvoudig zelf te installeren. Afhankelijk van de afstand van de lamp tot aan de technische ruimte bepaald u de geschikte stroomkabel en die sluit u aan in een apart aansluitdoosje.

Mocht u vooraf of tijdens de installatie nog vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit. Dat is een stuk beter over te brengen dan de hele installatie instructie op deze online webshop uit te werken. Wij adviseren uw graag.

Mocht u de verlichting toch liever niet online kopen en zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen installeren. Doordat zij al honderden baden hebben geìnstalleerd bent u er zeker van dat dit op de meest efficiente wijze zal worden gedaan. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montage via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben diverse modellen bij ons in de showroom staan en kunnen u zo de verschillen laten zien tussen de diverse soorten verlichting. Maar ook over de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Spectravision
Diameter lamp 10cm
Vragen over dit product
Hoeveel garantie zit er op deze Spectravision lamp ?

Er zit 2 jaar garantie op deze lampen, net als op alle andere lampen van Spectravion.

Product downloads
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adagio Pro warm wit - 10 cm