Adagio Pro wit - 17 cm

Artikel
20384
4-7 Daagjes levertijd
€ 495,00
Details

Spectravision LED witte verlichting. Type Adagio Pro.
12V AC, 5500 lm en 60 W.
Indien u een nieuw bad gaat bouwen -opgemetseld met muren- of indien u een renovatie op uw bestaande bad wilt gaan uitvoeren dan zijn de Spectravision Adagio Pro modellen de meest geschikte LED lampen die u kunt aanschaffen. Erg fraai is dat de afwerking in nagenoeg de kleur van de zwembadfolie gekozen kan worden wat het geheel tot een afgewerkt plaatje maakt.
N.B. dit model is ook te plaatsen n een bestaande PAR56, dus geschikt voor vervanging van bestaande lampen.
Type: PLP170-WH.


Mocht u een bad bouwen met een dunne wand (staal, hout, poyester) dan dient u de speciale wanddoorvoer hiervoor te gebruiken. 

Milieuvriendelijk
De Ledlampen zijn veel minder schadelijk voor het milieu omdat zij veel minder stroom gebruiken dan een normale lamp.

Wat heeft u allemaal nodig ?
Naast de lamp zelf heeft u nog een inbouwdeel, een mooie afwerking en een transformator nodig.
Dit alles is via deze website verkrijgbaar.
Komt u er niet aan uit dan kunt u ons altijd even bellen en helpen wij u verder.

Spectravision wat te kiezen

Liever niet zelf installeren ?
De Adagio Pro lampen zijn vrij eenvoudig zelf te installeren. Afhankelijk van de afstand van de lamp tot aan de technische ruimte bepaald u de geschikte stroomkabel en die sluit u aan in een apart aansluitdoosje.

Mocht u vooraf of tijdens de installatie nog vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit. Dat is een stuk beter over te brengen dan de hele installatie instructie op deze online webshop uit te werken. Wij adviseren uw graag.

Mocht u de verlichting toch liever niet online kopen en zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen installeren. Doordat zij al honderden baden hebben geìnstalleerd bent u er zeker van dat dit op de meest efficiente wijze zal worden gedaan. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montage via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben diverse modellen bij ons in de showroom staan en kunnen u zo de verschillen laten zien tussen de diverse soorten verlichting. Maar ook over de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Spectravision
Diameter lamp 17cm
Vragen over dit product
Hoeveel garantie zit er op deze Spectravision lamp ?

Er zit 2 jaar garantie op deze lampen, net als op alle andere lampen van Spectravion.

Product downloads
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adagio Pro wit - 17 cm