Vision Spectra aanpasbaar wit - 10 cm

Artikel
38530
1-5 Daagjes levertijd
€ 325,00
Details

Vision Spectra aanpasbaar wit - 10 cm 13,5 Watt.
Spectra biedt u een scala aan regelbare witte en vaste kleuren, alsook dynamische scenario's. Met slechts 1 klik op afstand kunt u uw stillevend zwembad een totaal andere look geven. Geweldig te gebruiken met de optionele LINK-drivers voor eenvoudige bediening.

Eigenschappen:

 • LED’s met lange levensduur: 25.000 uur
 • Met hars gevulde NoAir™ behuizing
 • Afneembare 2m rubber kabel meegeleverd
 • Afstembare wit- en RGB-kleurenmodi met vlotte overgangen
 • Een brede selectie van afwerkplaatjes beschikbaar
 • Eenvoudig te installeren dankzij functies als QuickConnect™, PressFit™ en ClickOn™

Programma's:

 • Kaarslicht (<2000K)
 • Warm wit (3000k)
 • Neutraal wit (5000K)
 • Koud Wit (9500K)
 • Blauw-Wit (13500K)
 • Koud Blauw (>17500K)

 

Duravision:
DURAVISION is een volledige range van slim ontworpen zwembadverlichting. De innovatieve LED verlichting oplossingen zijn uitgerust met hoogwaardige componenten en de gebruikte materialen maken deze zeer krachtig, efficiënt en zuinig in gebruik. Alle DURAVISION producten zijn ingesteld op elkaar voor een eenvoudige montage en installatie.

Quick Connect:
QuickConnect™ Uiterst betrouwbaar en eenvoudig te monteren. Uitgerust met eigen connector met vergulde contacten. De powerline draden kunnen worden ingebracht zonder dat deze moeten worden gestript en worden vastgezet met zelfpercerende contactschroeven.

NoAir:
NoAir™ House of DURATECH is de pionier in met hars gevulde zwembad verlichting. Dit unieke propriëtaire proces garandeert vele jaren van lekkage- en condensvrije werking van het licht. Bij dezelfde tijd dat de interne reflectie is geëlimineerd, wat resulteert in meer lichtopbrengst.

PressFit:
PressFit™ House of DURATECH ontwierp dit verstelbare lichtmontagesysteem wat het mogelijk maakt om de zwembadverlichting naadloos te monteren tegen de muur, ook wanneer de muurdoorvoeringen niet loodrecht gemonteerd zijn.

Ultra Flat Shape:
Door de ultravlakke vorm van de lamp kan deze niet worden gebruikt als een opstap om het zwembad te verlaten Dit voorkomt schade door te zware belasting.

ClickOn:
ClickOn™ House of DURATECH introduceerde dit innovatieve concept met het gemakkelijk verwisselbare afwerkingsringen voor de zwembadverlichting. Er is een ruime keuze aan afwerkingsringen beschikbaar voor een gedetailleerde personalisatie.

 

Liever niet zelf installeren ?
De Vision Spectra lampen zijn vrij eenvoudig zelf te installeren. Afhankelijk van de afstand van de lamp tot aan de technische ruimte bepaald u de geschikte stroomkabel en die sluit u aan in een apart aansluitdoosje.

Mocht u vooraf of tijdens de installatie nog vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit. Dat is een stuk beter over te brengen dan de hele installatie instructie op deze online webshop uit te werken. Wij adviseren uw graag.

Mocht u de verlichting toch liever niet online kopen en zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen installeren. Doordat zij al honderden baden hebben geìnstalleerd bent u er zeker van dat dit op de meest efficiente wijze zal worden gedaan. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montage via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben diverse modellen bij ons in de showroom staan en kunnen u zo de verschillen laten zien tussen de diverse soorten verlichting. Maar ook over de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Spectravision
Diameter lamp 10cm
Vragen over dit product
Hoeveel garantie zit er op deze Spectravision lamp ?

Er zit 2 jaar garantie op deze lampen, net als op alle andere lampen van Spectravion.

Product downloads
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vision Spectra aanpasbaar wit - 10 cm