T-Stukken

Bent u op zoek naar T stukken voor uw zwembad? Dan zit u bij De Zwembadspecialist goed. Wij hebben tal van producten voor het onderhoud en de aanleg van zwembaden, waaronder dus T stukken. Een zeer belangrijk in de aanleg van een zwembad en het onderhoudssysteem hier omheen, is een T stuk. Een T stuk wordt vervaardigd van pvc, dat is de afkorting van polyvinylchloride of polychlooretheen. En zoals de naam doet vermoeden is een T stuk ook daadwerkelijk T-vormig; het is een onderdeel dat bestaat uit die open armen of buizen. Wilt u een nieuw T stuk van pvc – of meerdere T stukken – aanschaffen? Kijk dan snel verder in onze webshop.

per pagina

24 producten

per pagina

24 producten

Wat doet een T stuk?

Een pvc T stuk is een onmisbaar onderdeel in het watertoevoersysteem van uw zwembad – ervan uitgaande dat u deze niet met een tuinslang wilt vullen. Een T stuk verbindt uw waterleidingen met elkaar en zorgt ervoor dat deze ook bochten kunnen maken. Dankzij deze pvc T stukken kunt u dus een degelijk waternetwerk om uw zwembad aanleggen, waardoor u de watertoevoer uitstekend kunt reguleren. Ook kunt u aftakkingen in uw waternetwerk aanleggen met T stukken.

 

Welke T stukken heeft De Zwembadspecialist?

Bij De Zwembadspecialist hebben wij tal van T stukken, allen gemaakt van pvc. Waarom? Omdat dit een betrouwbaar materiaal is dat bestand is tegen druk tot 16 bar – niet mis dus. De T stukken in ons assortiment hebben aansluitingen van 12 tot en met 315 millimeter en zijn veelal hoeken van 90 graden.

 

Op zoek naar professioneel advies?

Of u nu zoekt naar een T stuk of een ander zwembadgerelateerd product, bij De Zwembadspecialist zit u goed. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde zwembadmonteurs die werkelijk iedere vraag kunnen beantwoorden: eenvoudige, maar ook lastige. We hebben een ruim assortiment in zwembadbenodigdheden; van complete baden tot speciale onderdelen. Hulp nodig? U kunt bellen, het contactformulier invullen óf langskomen. Wij hebben een fysieke winkel in Roosendaal, waar we u graag zien verschijnen.