Alkorplan 2000 -Zand

Artikel
4211
1-5 Daagjes levertijd
€ 1.700,00
Details

Alkorplan 2000 folie 205 cm x 25 mtr - Zand.
Bij het kiezen voor zwembadfolie hebben wij de keuze uit alle bestaande merken.
Met regelmaat worden wij ook benaderd door fabrikanten om over te stappen naar hun folie of een proefbad aan te leggen met hun zwembadfolie echter omdat wij de zwembadliner als een van de belangrijkste zaken in uw bad beschouwen gaan wij niet over naar andere merken maar blijven bij de absolute markleider namelijk Alkorplan.

De ervaring met Alkorplan is dermate goed dat daar geen ander (goedkoper) merk tegenop kan.
Met een Alkorplan foliebad bent u verzekerd van een perfecte waterdichte liner.
Mocht er toch onverhoopt wat gebeuren en er een scheur in uw bad komen -doordat er bijvoorbeeld speelgoed, een bloempot of een hert in uw bad is beland- dan is het lek weer gemakkelijk te dichten.

Zowel esthetisch als technisch zorgt Alkorplan voor een perfecte afwerking van uw zwembad. Het membraan bestaat uit twee lagen PVC-P die in het midden versterkt is met een gaas uit glasvezel. De bovenste laag is beschermd door een laklaag.

Indien u van plan bent om op de montagekosten te besparen door zelf de folie te gaan lassen maar u bent niet zeker van uw zaak of u weet niet precies wat erbij komt kijken kunt u bij ons een handleiding kopen voor slechts 50 euro waarin staat hoe u een zwembad moet lassen. Als u uiteindelijk uw zwembadfolie bij ons koopt of u besluit om ons toch te laten lassen, dan krijgt u dit bedrag weer in mindering bij uw aanschaf. Deze constructie is puur ter bescherming voor ons dat u niet bij ons de handleiding haalt en elders de folie gaat bestellen.

Eventuele afname per lopende meter is ook mogelijk, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Eigenschappen:

  • Dikte: 1.5 mm
  • Breedte: 2.05 m
  • Lengte: 25 m

Meer informatie
Meer informatie
Merk Alkorplan
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alkorplan 2000 -Zand