Elbe Supra - Mozaïek Blauw - 1.65 meter

Artikel
33917
1-5 Daagjes levertijd
€ 1.650,00
Details

Elbe folie - mozaiek blauw. Rol van 25 x 1,65 meter

SBG Supra zwembadfolie wordt hoofdzakelijk gebruikt als hoogwaardige, versterkte membraan voor openbare zwembaden, recreatie zwembaden, hotel zwembaden en exclusieve privé –zwembaden. Deze zwembadfolies zijn het ideale product voor nieuw te bouwen of te verbouwen binnen- en buitenzwembaden, ongeacht welke vorm ze hebben of hoe groot ze zijn. De extreme treksterkte en zeer zware kwaliteit van deze folies garanderen de beste kwaliteit voor jarenlang zwemplezier.

De SBG Supra zwembadfolie is absoluut waterdicht en heeft een antibacteriële werking. De zwembadfolies zijn gecertificeerd onder de hoge eisen van de Duitse gezondheidsautoriteiten en voldoen aan alle chemische en fysische richtlijnen.

De SBG Supra zwembadfolies kunnen worden gebruikt op bijna elke ondergrond zoals tegels, beton, metaal, hout en kunststof.

De SBG Supra is tevens voorzien van een acryl coating. Door deze coating is de folie extra beschermd tegen verkleuring door chemicaliën en vuil afstotend.

15 jaar garantie op waterdichtheid bij normaal gebruik.

Meer informatie
Meer informatie
Kleur Blauw
Folie lengte 25 Meter
Breedte van de rol 1,65 meter
Foliedikte 1,5 mm
Anti-slip Nee
Folie merk Elbe
Toepassing voor Zwembad
Vragen over dit product
Zwembadfolie zelf lassen of door de Zwembadspecialist laten lassen ?

Indien u van plan bent om op de montagekosten te besparen door zelf de folie te gaan lassen maar u bent niet zeker van uw zaak of u weet niet precies wat erbij komt kijken kunt u bij ons een handleiding kopen voor slechts 50 euro waarin staat hoe u een zwembad moet lassen. Als u uiteindelijk uw zwembadfolie bij ons koopt of u besluit om ons toch te laten lassen, dan krijgt u dit bedrag weer in mindering bij uw aanschaf. Deze constructie is puur ter bescherming voor ons dat u niet bij ons de handleiding haalt en elders de folie gaat bestellen.

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elbe Supra - Mozaïek Blauw - 1.65 meter