Bowman wisselaar 5113-2T

SKU
20461
Levertijd onbekend / op aanvraag
Momenteel niet leverbaar
Details

Bowman wisselaar 5113-2T.
Maximum bad inhoud 90 kuub, primaire capaciteit 3,0 kuub/uur.
30 kW vermogen bij 60 graden, 50 kW bij 82 graden.

Bowman 5100 warmtewisselaars bestaan uit een zwaar gietijzeren huis voor de primaire verwarmingszijde en naar keuze, een roestvaststaal AISI 316 of titanium verwarmingselement voor de secundaire zwembadzijde. Dit model (de 5113-2T) heeft een titanium element.
De wisselaars zijn voorzien van kunststof einddeksels met koppelingen (ø 50 of 63 mm), om direct in de zwembadleidingen te verlijmen, met geïn-tegreerde dompelbuis (7 mm).

De grote voordelen van Bowman wisselaars zijn: het binnenwerk is snel en eenvoudig te demonteren voor schoonmaak of onderhoud, en de warmteoverdracht is groter dan bij welk ander model wisselaar dan ook. Werkdruk beide zijden max. 3 bar.
Kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.
Garantie van 2 jaar algemeen, en op het titanium element geldt een anti-corrosie garantie van 10 jaar.


Liever niet zelf installeren ?

De wisselaars zijn relatief eenvoudig zelf te installeren. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder. Uiteraard kunnen wij ook installatie voorzien. Houdt er echter wel rekening mee dat het CV-gedeelte door een erkende CV monteur aangesloten moet worden, wij voorzien deze werken niet.

Mocht u de wisselaar toch liever niet alleen maar online kopen in onze webshop en deze zelf installeren dan is dat geen probleem.
Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. 

Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal.
Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Bowman
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bowman wisselaar 5113-2T