Combilux met RX electrode

Artikel
11953
✓ Op voorraad
€ 595,00
Details
Met deze automatische chloorregalaar is het gedoe met uw chloorwaardes verleden tijd. De mV-waarde zal hiermee automatische op peil worden gehouden.
 

De EPS Combilux is een automatische regeling die wordt ingezet als automatische chloorregeling. Met de EPS Combilux kunt u de chloorwaarde zeer eenvoudig volledig geautomatiseerd op peil houden.

 
Deze automatische chloorregelaar van EPS is eenvoudig te kalibreren met de meegeleverde buffervloeistof. Tijdens de calibratie worden de waarden weergegeven op het display waarna ze eenvoudig bij te stellen zijn. Gemakkelijker dan dit kan niet.
 
Uitstekende beveiliging
De software van de EPS Combilux is uitstekend. Zo is deze automatische chloordosering voorzien van de meest uitgebreide alarm- en veiligheidsvoorzieningen tegen overdosering.
 
Aan te sluiten op de zwembadpomp
Uniek aan deze automatische chloordosering is de connectie met de zwembadpomp. Deze chloorregeling is namelijk voorzien van een extra kabel welke kan worden aangesloten op de filterpomp. Zo weet de regeling precies wanneer de pomp draait, en wanneer niet. Hierop wordt het programma op aangepast. Echter is ons advies om altijd een flowdetector te installeren. Het kan namelijk zo zijn dat de pomp wel draait maar door verstopping niet geen water verzet. Een flowdetector detecteerd dergelijke situaties en zal de regeling dan ook uitschakelen wanneer een dergelijke situatie zich voordoet.
 
Eenvoudige bediening
De bediening van de EPS Combilux is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot veel andere apparaten, wordt de EPS Combilux automatische chloorregeling geleverd met Nederlandse Software. Het aflezen en instellen is dus erg eenvoudig. Ook de meegeleverde installatie- en instructiehandleiding worden in het Nederlands geleverd.
 
Mocht u later willen overstappen op een pH-regeling dan is dat mogelijk met de EPS Combilux. U heeft hier enkel een andere elektrode voor nodig!
 
Specificaties:
- 1,4 liter per uur peristaltische slangenpomp
- Instelbare proportionele regeling
- Instelbare doseeralarmen
- Kwaliteitscontrole van de sensor
- Verlicht LCD display
- Exterm alarm relais aan/uit
- Instelbare offset 0-30 mV
 
 
Meegeleverd:
- EPS Combilux doseerapparaat
- Redox-sensor
- NL Handleiding
- Aanboorzadels (voor montage op 50/63mm buis)
- Muurbeugel voor eenvoudige montage
- Aanlsluitkit slangen
- Voetfilter
- Injectieventiel
- 24 maanden garantie! (m.u.v slijtageonderdelen)
Meer informatie
Meer informatie
Merk EPS
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Combilux met RX electrode