Cool Pooltester

SKU
2877
1-3 Daagjes levertijd
€ 145,00
Details

Cool Pooltester.
Met een digitale fotometer meet u op een elektronische wijze op een snelle manier de desbetreffende waarde uit van het zwembadwater.
De werking is met testtabletten.

De Cool Pooltester is een draagbare fotometer speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik.
Dit instrument werkt gebaseerd op de DPD en phenol-rood methoden, de international door professionals erkende methoden voor het controleren van chloor- en pHniveaus. Deze eenvoudige en veilige testmethode geeft een duidelijke kleurverandering die wordt gemeten door het instrument. De testen worden uitgevoerd met in folie verpakte reagenstabletten die handig  zijn opgeslagen samen met twee testbuisjes en een stamper in het instrument. De reagenstabletten zij n veilig en gemakkelijk in het gebruik. Er kan niet worden gemorst met poeders of vloeistoffen. Alle tabletten zijn leverbaar  in handige navulverpakkingen. Een unieke eigenschap van dit instrument is dat het resultaat niet langer afhankelijk is van de interpretatie van de gebruiker of van de lichtomstandigheden zoals dit nu vaak met visuele metingen wel het geval is. 

De testen kunnen eenvoudig en snel worden uitgevoerd - een reagenstablet wordt gemengd met een watermonster,  de testbuis wordt in het instrument geplaatst en de gewenste test wordt gekozen via een menutoets.  De kleurmeting wordt elektronisch uitgevoerd na een druk op een knop en de concentratie van de betreffende chemicaliën in  het water wordt direct getoond op het 2-cijferige LC-display.

De nieuwe Cool Pooltester werkt anders: de kleur wordt elektronisch gemeten en je krijgt direct een nauwkeurige waarde. Hierdoor worden menselijke fouten uitgesloten. De Cool Pooltester gebruikt dezelfde technologie als de professionele Palintest fotometers en en is zeer eenvoudig in gebruik. Uitstekend geschikt voor je privé-zwembad en whirlpool.

  • Eenvoudig in gebruik
  • Plastic test cuvet
  • Levering inclusief Nederlandse handleiding
  • Exclusief 9 V batterij

Compleet met 3 x 4 testtabletten, 2 x testcuvet en 1 stamper. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk Palintest
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cool Pooltester