Bali Ø 440 x 136

Artikel
31520
4-7 Daagjes levertijd
€ 5.000,00
Details

Bali Ø 440 x 136 compleet.
Een luxe kwaliteit familie zwembad dat zowel op- als ingebouwd kan worden!

Met een Interline Bali zwembad kiest u voor jarenlang zorgeloos zwemplezier. Want Interline heeft voor u niet alleen het beste “Nordic Pine” hout geselecteerd met klasse 4, maar ook een eenvoudig en sterk bouwsysteem. Hierdoor is het Interline Bali zwembad eenvoudig op te bouwen; het biedt u - en dat garanderen we! - minstens 10 jaar zwemplezier.

Het “Nordic Pine” hout van het zwembad Interline Bali staat bekend om zijn duurzaamheid (Klasse 4). Zelfs in een natte omgeving blijft deze houtsoort vele jaren in optimale conditie. De houten balken zijn eerst gedroogd tot 18% - 22% wat het mogelijk maakt om klasse 4 te impregneren, klasse 4 impregneren is een vacuümdruktechniek, het impregneermiddel wordt onder druk in het hout geperst hierdoor dringt het impregneer middel dieper in de hout.
De  houten balken worden chroom vrij geïmpregneerd.
Eenbijkomend voordeel van deze duurzaamheid is dat het niet nodig is om het hout te verven, en dat is óók goed voor het milieu. Verder heeft het hout een FSC-certificering.

Optioneel voor de Interline Pool “Bali“ zijn de afgerond stalen hoekverbindingen van verzinkt staal. Standaard worden er bij uw zwembad plastic hoekverbindingen meegeleverd. De zwembadwanden zijn 45 mm dik en daardoor dus buitengewoon thermisch geïsoleerd. De hoogwaardige zwembadfolie heeft een dikte van 70/100. Om het zwembadfolie extra te beschermen wordt het zwembad geleverd met vilt wat tussen de wand en het zwembadfolie geplaatst kan worden.

Een Interline Bali houten zwembad wordt gebouwd door de balken op elkaar te stapelen. Door een groef- en veerverbinding aan de onderzijde en de bovenzijde van de balken is er een optimale drukverdeling van het water tegen de balken.
Door gebruik van groef en veer is de constructie sterker dan wanneer de balken ‘koud’ op elkaar liggen. Indien u kiest voor een ovaal bad, dan wordt de zijwaartse druk van het water opgevangen door sterke gegalvaniseerde stalen profielen.
De kopse kanten van de houten balken worden netjes afgewerkt, zodat er een mooi aanzicht op de zijkant van het bad ontstaat.
Deze methode wordt ook gebruikt om de stalen profielen te bekleden. Bij uw Interline Bali houten zwembad ontvangt u een uitgebreide bouwinstructie.

Eigenschappen:

 • Interline Bali Ø 440 x 136 cm.Afmeting binnenmaat 350 x 350 cm rond
 • Afmeting buitenmaat 402 x 402 cm rond
 • Afmeting toprail 29,5 cm
 • Hoogte 136 cm
 • Volume water (m3) ca. 12 m3
 • Colli 1 Pallet
 • Bruto gewicht 650 kg
 • Netto gewicht 548 kg
 • Verpakkingsmaat (B x D x H) 180 x 110 x 90 cm
 • Inclusief handleiding + video, filtermedia, zandfilter(4,5 m3/u), grondkleed, skimmer, plastic rand, liner, trap
 • Geschikt voor opbouw, half inbouw en inbouw

Garantie:

 • U heeft 5 jaar op het zwembad
 • 3 jaar op de liner
 • 2 jaar op de zandfilter

Deze Interline Bali zwembaden zijn goed zelf te installeren. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Let op: Voordat u de installatie van de betonconstructie of het bad zelf uitvoert dient u eerst de handleiding uitvoerig door te lezen !!!

Liever niet zelf installeren ?
Mocht u het zwembad toch liever niet alleen maar online kopen in onze webshop en deze zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. 
Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar!

 

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Interline
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bali Ø 440 x 136