Sumatra ø 530 x 138

SKU
39217
4-7 Daagjes levertijd
€ 7.099,95
Details

Interline Sumatra ø 5,30 x 1,38 incl. pakket.
Met een Interline houten zwembad kiest u voor jarenlang  zorgeloos zwemplezier.

Interline heeft voor u niet alleen het beste “Nordic Pine” hout geselecteerd met klasse 4, maar ook een eenvoudig en sterk bouwsysteem.
Hierdoor is het Interline houten zwembad eenvoudig op te bouwen; het biedt u - en dat garanderen we! - minstens 5 jaar zwemplezier.

Het “Nordic Pine” hout van de Interline houten zwembaden staat bekend om zijn duurzaamheid (Klasse 4). Zelfs in een natte omgeving blijft deze houtsoort vele jaren in optimale conditie. De houten balken zijn eerst gedroogd tot 18% - 22% wat het mogelijk maakt om klasse 4 te impregneren. Klasse 4 impregneren is een vacuümdruktechniek. Het impregneermiddel wordt onder druk in het hout geperst hierdoor dringt het impregneermiddel dieper in het hout. De houten balken worden chroomvrij geïmpregneerd. Verder heeft het hout een FSC-certificering.

De zwembadwanden zijn 45 mm dik en daardoor dus buitengewoon thermisch geïsoleerd. De hoogwaardige zwembadfolie heeft een dikte van 70/100. Om de zwembadfolie extra te beschermen wordt het zwembad geleverd met vilt wat tussen de wand en de zwembadfolie geplaatst kan worden.

Een Interline houten zwembad wordt gebouwd door de balken op elkaar te stapelen. Door een groef- en veerverbinding aan de onderzijde en de bovenzijde van de balken is er een optimale drukverdeling van het water tegen de balken. Door gebruik van groef en veer is de constructie sterker dan wanneer de balken ‘koud’ op elkaar liggen. Indien u kiest voor een ovaal bad, dan wordt de zijwaartse druk van het water opgevangen door sterke stalen profielen.
De kopse kanten van de houten balken worden netjes afgewerkt, zodat er een mooi aanzicht op de zijkant van het bad ontstaat. Deze methode wordt ook gebruikt om de stalen profielen te bekleden. Bij uw Interline houten zwembad ontvangt u een uitgebreide bouwinstructie.

Dit bad is geschikt voor opbouw, inbouw en half inbouw.

Garantietermijn betreft 3 jaar op de liner, 2 jaar op de filterset en 5 jaar op het zwembad.

Kenmerken Interline Sumatra ø 530 x 138:

  • Afmetingen binnenmaat: 435 x 435 cm rond
  • Afmetingen buitenmaat: 530 x 530 cm rond
  • Afmetingen toprail: 29,5 cm
  • Hoogte: 138 cm
  • Volume water: ca 12 kuub
  • Inclusief filterinstallatie met zelfaanzuigende pomp gevuld met Fiberclean, liner, skimmer, inlaatfitting, ondertapijt, trap, inbouwlamp en RVS hoekverbindingen.

Liever niet zelf installeren ?
Mocht u het zwembad toch liever niet alleen maar online kopen in onze webshop en deze zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. 
Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar!

 

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Interline
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sumatra ø 530 x 138