Intex Ultra XTR Frame Ø 488 x 122 - 26326

SKU
13405
Momenteel niet leverbaar
Details

Intex Ultra XTR Frame Ø 488 x 122 - 26326.
De Ultra XTR Frame zwembaden zijn eigenlijk de verbeterde / stevigere versie van de Intex Ultra Frame baden. Dit zijn op het gebied van tijdelijke opzetbaden absoluut de stevigste in zijn soort. De kleur van het bad is grijs en het bad is voorzien van een pakket aan accessoires.

Constructie van de Intex Ultra frame zwembaden.  

Intex Ultra Frame constructie

   

Het zwembadzeil van de Intex ultra frame zwembaden bestaat uit 3 verschillende lagen: de binnen en buitenzijde bestaat uit een PVC-doek en in het midden zit een gewapende polyesterlaag. De buizen van deze baden (grijs van kleur) zijn ovaal van vorm waardoor het extra stevig is. Ze zijn gemaakt van gegalvaniseerde materialen en zullen daarom niet roesten zoals veel andere baden wel doen.
N.B. Let er wel op dat u er met het monteren geen krassen inmaakt want dan is de beschermingslaag kapot en kan het wel gaan roesten.


Eigenschappen van het Intex 28324 zwembad - Ultra frame 4,88 meter rond x 1,22 meter diep.

  • Inhoud: 19.165 liter (90% gevuld)
  • Formaat zwembad: 488 cm rond x 122 cm diep
  • Gewicht: 95,5 kg met verpakking
  • Aansluting pomp: Ø 38 mm

Werkelijke afmetingen van dit Intex zwembad. 
De werkelijke afmetingen van dit zwembad treft u hieronder in de tekening aan.
Het bad is nagenoeg 4,88 meter diameter. De waterdiepte bij dit 122 cm diepe bad is ongeveer 107 cm.

Afmetingen Intex Ultra frame zwembad 488x122

Wat wordt er allemaal meegeleverd ? 

Intex zandfiltercombinatie van 4,5 m3 / uur
Veiligheidstrap met afneembare treden
Grondzeil
Afdekzeil
Koppelstuk om het water met tuinslang leeg te laten lopen

Instructie-DVD & Handleiding
Reparatieset


De aftersales en garantie van Intex.

Van alle prijstechnisch vergelijkbare merken met Intex stijgt Intex met service & garantie ver boven alle andere merken uit. Het is dus niet alleen het feit dat het de beste en goedkoopste producten zijn, maar het is ook nog het merk met de beste garantiebepalingen.

Om te bewaken dat uw problemen en vragen omtrent uw Intex product(en) zo goed mogelijk en snel mogelijk worden opgelost houdt Intex de aftersales in eigen hand. Dat houdt dus in als u problemen heeft met het product (bv. defect, lekkage, etc. ) dat u dan geen contact opneemt met ons als leverancier van uw Intex product, maar met Intex zelf. Dit is voor u de snelste weg omdat wij er anders als schakel tussen zitten en dit alleen maar vertraging oplevert. Zij hebben ook meer verstand van hun eigen product dan dat wij dat hebben dus ook in dat opzicht communiceert dat veel beter.
Intex kan vaak dezelfde dag nog het probleem voor u verhelpen door omruiling of opsturen van een vervangend artikel (indien sprake van garantie).

Het deskundige, grote team van Intex staat voor u klaar via de volgende contactgegevens:

Intex Trading B.V.
Venneveld 9
4705 RR  Roosendaal
E-mail: service@intexcorp.nl
Telefoon: 0165 - 593939

Intex garantie en service

Liever niet zelf installeren ?
De Intex zwembaden zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. De meeste klanten raadplegen de meegeleverde handleiding niet eens omdat alles zichzelf uitwijst. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Mocht u het zwembad toch liever niet alleen maar online kopen in onze webshop en deze zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. 
Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Welke warmtepomp kan ik het beste bij dit bad bijbestellen ?

Een goede keus warmtepomp voor dit zwembad zou de Hydro Pro Z7 warmtepomp zijn.
Dit is de meest energiezuinige warmtepomp welke u kunt aanschaffen.
De officiële naam voor een dergelijke energiezuinige warmtepomp is een INVERTER WARMTEPOMP.

Wilt u geen inverter warmtepomp omdat u er het geld niet aan wilt (of kunt) uitgeven of omdat u genoeg zonnecollectoren heeft liggen en dus gratis energie hebt dan is de Hydro-S 9,6 warmtepomp een geschikt exemplaar. Werkt ook helemaal prima maar gebruikt wat meer stroom. Kijk je na een paar jaar terug op je energierekening dan ben je uiteindelijk goedkoper uit met een inverter warmtepomp. Het is alleen dat de aanschafprijs nu hoger ligt en dat wordt na een paar jaar pas terugverdient. 

Dan heeft u bij het aansluiten van een warmtepomp altijd nog een by-pass kit nodig. Hiermee regelt u de aan en afvoer van de warmtepomp en kunt u hem 'bypassen' mocht er iets mee mis zijn zodat u kunt blijven filteren.

Verder 2 x een puntstuk 2” indien u bij uw bad de witte Intex slangen heeft met grijze wartels eraan vast. Daarmee koppelt u de Intex pomp met de by-pass. 

Om van de by-pass naar de warmtepomp te gaan heeft u nog wat meters buis nodig en een 6-tal knietjes. Plaatst u de warmtepomp niet verder dan 1,5 meter van de by-pass dan is 4 x 1 meter buis al voldoende.

Dus de volgende zaakjes:
4 x 1 meter buis.
6 x knie 90 graden.

Heeft u geen Intex pomp bij dit bad met van die witte slangen met grijze wartels informeer dan even bij ons wat u het beste kunt aanschaffen aan koppelstukken.

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Ultra XTR Frame Ø 488 x 122 - 26326